Almanya’nın Duisburg kentinde yaşanan Türk vatandaşlarından Vedat Erdem Anında Haberlere Telefonla ulaşarak Burada yaşayan Türk Dernek Başkanları ve İş Adamlarının ve politikacılarımızın Fuuş içerisinde olduğunun ihbarının Ardından Gümüşhane Haber Gazetesi ve Anında Haberler internet Haber Sitesinin Sahibi Salih Zengin Almanya’nın Duisburg  kentinde giderek konuyla ilgili yapılan araştırmadan Sonucunda Vedat Erdem’in Duisburg  kentinde Yaşan Türk İş Adamlarına Cami Dernek Başkanları ve diğer Dernek Başkanlarının WhatsApp ve sosyal medya hesaplarından ulaşarak çeşitli iftiralarla tehdit şantajla para istediği ortaya çıktı. 

Düsseldorf’da yaşayan Türklerin Kâbusu

Almanya’nın Duisburg  kentinde bulunan “: Wohnen, Kochen, Schlafen - Alles für den Haushalt”de yönetici olan Türk vatandaşlarından K. M adlı kişinin N. M adlı Bayana tecavüz iftirası uydurarak Duisburg’da bulunan Türk Cami Dernek Başkanlarını, İş Adamlarını ve Diğer Türk Dernek Başkanlarının bir şekilde telefonlarını bularak bu Kişilerin WhatsApp numaralarına N. M adlı bayana tecavüz ettiniz diyerekten Duisburg’da yaşayan çevrede Saygın olarak tanınan Cami Dernek Başkanlarından, saygın iş adamlarından ve diğer dernek başkanlarından 20 bin ve 40 bin  Euro isteyerek tehdit ediyor.

Vedat Erdem alı kişi aynı iftiralarla K.M adlı saygın Firma yöneticisine iftira ve döverek Alman mahkemelerinden 11 Ay Hapis cezası aldı ancak hapis cezasını erteleyerek Vedat Erdem’in K.M yaklaşmama kararı almasının ardından yine durmuyor çok sayıda insanı asılsız iftiralarla suçlayarak Türk vatandaşlarımız canından bezdiriyor.

Şizofren Hastası

Anında Haber Ekibi olarak Almanya’nın Düsseldorf vilayetinde yaşayan Türk vatandaşının Duisburg’da yaşayan Vedat Erdem ile yaptığımız görüşmede tam bir şizofren hastası olduğu ve mafyacılık ayaklarıyla Türkleri canından bezdiriyor.

Konsolosluk Önlem Almalıdır

Almanya’nın Duisburg’da Türkleri Canından bezdiren Vedat Erdem’in Türk vatandaşların sosyal medya hesaplarına gönderdiği mesajlarla küfürlü konuşmaları ve WhatsApp numaralarına yolladığı küfürler gerçekten yenilir yutulur küfürler olamaz. Vedat Erdem’in Türk vatandaşlarına yaptığı tehditler ve şantajlar hakkında Türk ve Almanya Başkonsolosluğu önlem almalıdır.

Editör: Haber Merkezi