Kayınvalide Havva Türkmen ise katil zanlısı geliniyle ilgili şok açıklamalar yaptı: 2008 ve 2010’da can veren torunlarımın ölümlerini de şüpheli buluyorum

Türkiye, kaybolduktan sonra cesedi komşusunun evinde bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'e ağladı. Katil zanlısı Şükriye Türkmen'in kayınvalidesi Havva Türkmen gelini suçladı. Yüreğimizi yakan olay, İzmir Ödemiş'te geçen Cumartesi yaşandı. Ceylin, parkta oyun oynarken kaçırıldı. Ceylin'in komşuları olan Türkmen ailesinin evi basıldı. Ceylin'in cesedi, bodrumdaki sandıktan çıktı. Korkunç olayla ilgili Şükriye Türkmen, annesi R.Ö. ve eşi Serkan Türkmen gözaltına alındı. Katil zanlısı kadın ilk ifadesinde "Ceylin düşüp öldü" ifadesini kullandı. Soruşturmada ise önemli ayrıntılara ulaşıldı. Şükriye Türkmen'in 2 çocuğunun doğduktan bir süre sonra öldüğü saptandı. Polis, katil zanlısı kadının 2008 ve 2010'da can veren çocuklarının ölümünü de araştırmaya başladı. Atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında ise vahşet masaya yatırıldı. Katil zanlısının kayınvalidesi Havva Türkmen, Tatlı Sert ekibine önemli açıklamalar yaptı. Yaşlı kadın, daha önce de 2 torununu kaybettiğini ve torunlarının ölümünü şüpheli bulduğunu vurguladı. Kayınvalide Türkmen şunları anlattı: "Şükriye bir torunumum yataktan düşüp öldüğünü söyledi. Diğerinin de sürekli bayıldığını ve alerjiden öldüğünü anlatırdı. Bana kalırsa sağlıklı bir bebekti. Ben iki torunumun da ölümünü şüpheli buluyorum."

CANİ KOMŞU

​10 yaşındaki Ceylin Atik'in katil zanlısı Şükriye Türkmen, annesi R.Ö. ve eşi Serkan Türkmen'in ifade işlemleri sürüyor.

DÜŞTÜ DEMİŞ

Havva Türkmen: Üçüncü çocuk Mehmet Yakup'un 4 defa kolu kırıldı. Ne oldu diye sorduk Şükrüye'ye her defasında 'Düştü kolu kırıldı' dedi. 3 yaşındaki çocuğun dört defa kolu kırılır mı?

Kaynak:takvim

Editör: Haber Merkezi