Ankara Gümüşhane İşadamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) tarafından onuncusu düzenlenen ‘Biz bize kahvaltı programına’ katılan YenimahalleBelediye Başkan Fethi Yaşar, işadamlarına ve derneklere ‘Gümüşhane Sosyal Tesisleri’ müjdesini verdi. Program dernek üyesi ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras’ın hamiliğinde, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Hamdi Arslan, diğer STK başkanları ve GİAD dernek üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleştirildi.
Programın açılış konuşmasını yapan GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, göreve geldikleri günden bugüne kadar 150’ye yakın faaliyet gerçekleştirdiklerini, çeşitli basın organlarında 200'e yakın haber ile faaliyetleri ile ilgili farkındalık oluşturduklarını söyledi. Kurt, üyelerinin bu samimi gayreti kadirşinaslıkları ile takip ederek desteklediklerini belirterek, bu çalışmalar sırasında üyelerinin yoğun olarak bulunduğu Ankara Yenimahalle ilçesinin Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan sürekli olarak destek gördüklerini, bu desteğin karşılıklı olarak devam edeceğini ifade etti. 
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise yaptığı konuşmada 40 yıl önce geldiği Ankara'da, ticarete başladığı andan bugüne kadar Gümüşhanelilerle sürekli olarak paylaşımlarda bulunduğunu, bu yakınlığı akrabalık ilişkisi ile perçinlediklerini ifade etti.
Yaptıkları ve gelecek dönemde yapacakları çalışmaları anlatan Yaşar, GİAD üyelerine mevcut ekonomik sıkıntılardan çalışarak, üreterek ve kardeşliğimizi geliştirerek çıkabileceğimizi söyledi. 
Başkan Yaşar son olarak Gümüşhaneli işadamlarına ve derneklere "Gümüşhane Sosyal Tesisleri" müjdesini verdi. Yaşar, GİAD Yönetim Kurulu ile uzun zamandır devam eden görüşmeler çerçevesinde Belediye tarafından belirlenen bir alanda Gümüşhanelilere hizmet verecek ve derneklerin faaliyetlerini yürütebilecekleri bir sosyal alanın tahsisi, yapımı ve işletme sürecinde desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Kahvaltı programının bitiminde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt misafirlerini tek tek selamlayarak uğurladı.

Editör: Haber Merkezi