Yaklaşan Kurban Bayramı ve buna bağlı olarak verilen idari tatil günlerinde vatandaşların sorun yaşamamasına yönelik r-tedbirler alınıyor. Bu kapsamda 28 ve 29 Ağustos günleri tüm PTT merkez ve şubeleri, 31 Ağustos’ta ise sadece PTT merkezleri açık tutulacak.

PTT Kurumsal İletişim Birimi tarafından yapılan açıklamada PTT A.Ş.’nin işyerlerindeki mesai saatlerini idari tatil günlerini dikkate alarak düzenlediği kaydedilerek, “PTT A.Ş., hizmet verdiği sektörlerdeki faaliyetlerinin idari tatil günlerini içine alan Kurban Bayramı öncesinde de aksamadan yürütülmesi ve vatandaşların herhangi bir mağduriyete uğramaması için gerekli tüm tedbirleri aldı. Yaklaşan bayram nedeniyle tebrik, davetiye, posta kargosu, kargo ve telgraf trafiğinin önemli ölçüde artacağını göz önünde bulunduran Şirket, gönderilerin süratli bir şekilde alıcılarına tesliminin sağlanması yönünde gerekli hazırlıkları yaptı” denildi.

Buna göre vatandaşların, 28 ve 29 Ağustos günleri tüm PTT merkez ve şubelerinden mevcut çalışma saatleri dâhilinde iş ve işlemlerini yapabilecekleri kaydedilen açıklamada; “31 Ağustos’ta ise sadece PTT merkezleri açık olacak. Bu merkezlerde, yeterli personel bulundurmak suretiyle saat 13.00’e kadar hizmet verilecek. Böylece vatandaşlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın en üst noktaya ulaştığı mübarek bayram günleri öncesinde iş ve işlemlerini herhangi bir gecikme olmaksızın PTT işyerlerinden yapabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşayacak. Ayrıca, PTT A.Ş., 28-29 Ağustos ve 4 Eylül günlerinde dağıtım hizmetlerini aksaksız yürüterek vatandaşın yanında olmaya devam edecek” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi