Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Gümüşgöze Belde Belediyesi sosyal donatı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda beldede yaşayan, yaz aylarında sılaya gelen gurbetçi vatandaşların faydalanması için yapılan ve içerisinde halı saha, bilardo masaları, masa tenisi ve kafeterya bulunan Beldeye Sosyal tesisi hizmete girdi.

Gümüşgöze Belediye Başkanı Hasan Aksel Kısa süre içerisinde beldeye kazandırılan sosyal tesisi yerinde inceleyen Gümüşgöze Belediye Başkanı Hasan Aksel,  özellikle genç nüfusun yoğun yaşadığı ve sosyal aktivite noktasında yetersizliklerin olduğu beldede yapılan tesisisin önemli bir ihtiyaca karşılık vereceğini söyledi.

İncelemeleri sırasında mahalle muhtarları ve gençlerle bir süre sohbet eden Aksel,  gençlerin bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak miras olduğunu dile getirerek, “Bizim tek gayemiz, memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz. Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin hizmetlerin yanında önem veriyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz vakitlerini kahve köşeleri yerine spor yaparak geçirsinler. Gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi