Valimiz Yücel Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında öğrencileri kabul ederek Valilik makamını Kanuni Ortaokulu öğrencisi İrem Nur Topçu'ya devretti.

Trabzon Valiliği’ne makam aracıyla gelen Kanuni Ortaokulu öğrencisi İrem Nur Topçu ve beraberindeki öğrencileri kapıda karşılayan Vali Yücel Yavuz makamınını bir süreliğine öğrencilere vererek onlarla sohbet etti.

​​Valilik makamını devralan İrem Nur Topçu, bazı kurum müdürlerini telefonla arayıp yapılmasını istediği konularda talimat verdi. Valilik makam ziyaretine Kanuni, 100.Yıl, Hızırbey İlköğretim  okullarının  öğrencilerin yanısıra Suriyeli ve Afganlı misafir öğrenciler de katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları  dolayısıyla Valilik makamını Nerobet bir süreliğine devreden Vali Yücel Yavuz  yaptığı açıklamada “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz genelinde  olduğu gibi ilimizde de dün kutlandı. Okullarımızda programlar olduğu için öğrenci ziyaretimizi bugün gerçekleştirmek istedik. Sayın Valimiz İrem Hanım, Valilik görevini üstlendi. Sayın Valimiz öğrenci arkadaşlarımızla birlikte gerekli bilgilendirmeyi yapıp talimatlarını verdi. Öğrencilerimizle güzel bir  zaman geçirdik. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin  hepsi çok başarılı, onlarla  gurur duyuyoruz. Burada ilimizde misafir ettiğimiz Afganistanlı ve Suriyeli çocuklarımızda var.  Onlarda arkadaşlarıyla kaynaşıp  çok başarılı bir şekilde eğitimlerine devam ediyorlar. Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 Valilik makamında ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler Valimiz Yücel Yavuz’a teşekkür ettiler. Programın sonunda Vali Yücel Yavuz öğrencilere hediyelerini verip onları uğurladı.

Editör: Haber Merkezi