Desteğe gelen bir grubun yanına giden Kılıçdaroğlu, yola dönmeye çalışırken aşağı düştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ile yakınlaşmasına devam etti. FETÖ kumpası sonucu durdurulan MİT TIR'larıyla ilgili belgeleri sızdıran CHP'li vekil Enis Berberoğlu tutuklanınca protestoya başladı. Açıkça FETÖ'ye yardım eden vekilini korumak için İstanbul'a kadar yürüyeceğini açıkladı. Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ'den tutukluyken serbest kaldığında bu duruma itiraz eden Kılıçdaroğlu, Kavurmacı'nın tekrar tutuklanmasına "Kavurmacı serbest kalmalı" yorumunu yaptı. CHP vekilinin protesto için başlattığı İstanbul yürüyüşü dün de devam etti. CHP liderinin Kurtboğazı Barajı yakınlarından geçişi sırasında tepeye çıkan bir grup ise büyük Türk Bayrağı açtı. Tepeye çıkarak grubu selamlayan Kılıçdaroğlu, inerken ayağının kayması sonucu düştü. Korumalarının da yardımıyla ayağa kalkan Kılıçdaroğlu, yürüyüşüne devam etti. Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu kortej, yürüyüşün bugünkü bölümünün 5. kilometresinde mola verirken Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen CHP'nin doktor milletvekillerinden Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar da dördüncü günde yürüyüşe katıldı.

  Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş sırasında böyle düştü

DESTEĞE GELDİ CAN VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün dördüncü gününe basın toplantısı düzenleyerek başladı. Kahramankazan'da Kent Ormanı Piknik Alanı'nda yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu "Adalet için yürüyoruz biz, adalete karşı değil" dedi. CHP yürüyüşünün dördüncü gününde Hasan Tatlı isimli bir partili ise kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

KORUMALAR PES ETTİ

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşünde 4. gün dolarken CHP liderinin korumaları adeta pes etti. Doktorlar tarafından yürüyüş mesafesi günde 16 kilometreye düşürülen; CHP liderinin mola sayısı da artırıldı. Bu molalardan birinde korumaların ayakkabı ve çoraplarını çıkarıp, paçalarını da sıvayıp yara bere içindeki ayaklarını serinlettiği görüldü.

Kaynak:takvim

Editör: Haber Merkezi