Türkiye olarak zor bir süreçten geçiyoruz. 24 Haziran Seçim çalışmaları kapsamında Siyasi partilerin Cumhurbaşkanı Adaylarının seçim meydanlarında yaptığı açıklamalarda ben kazanırsam O Hali kaldıracağım açıklamalarını yapan adaylarına sesleniyorum. ‘OHAL’ nedir?  Sorusunu sormak isterim.

Siyasi partilerin Milletvekili adaylarına katıldığımız programlarda Bu Soruyu Sordum. Seçim çalışmalarınızda O Halin sizlere karşı bir engeli oldu mu? Sorusunu sordum. Hepsi de O Halin bir zararını veya bir engelini görmediklerini açıkladılar. O zaman sormak lazım O Hali kaldıracağına Türkiye’nin iç ve dış hainlerden temizleyeceğiz deseniz daha makbul olmaz mı?

Türkiye Çok Büyük bir devlet, Bu zamana kadar Türkiye’yi yöneten Devlet Büyüklerine baktığımızda Türkiye her zaman Türkiye’yi perde arkasından yöneten masonlara boyun eğerek onların emirlerini Türkiye’de uygulandılar.

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Hükümeti kurulduktan sonra Türkiye üzerinden oyun oynayan masonlara dur dedikten sonra Türkiye’de dış ve iç hainler bu Recep Tayyip Erdoğan’a düşman kesildi. Türk halkının huzurunu kaçırmak, bozmak ve yıkmak için 15 Temmuz’un acılarını hep beraber yaşadık.   Üzerimize kendi saf tutuğumuz kişiler savaş uçaklarıyla mermiler yağdırdılar. Bu acıları unuttuk mu?

Bundan 15 yıl önce Televizyon izlerken Sokaklarda Analarımızın, Bacılarımızın, kız kardeşlerimizin ve eşlerimizin kapkaça uğradıklarını unuttuk mu?  Hastanelerde bir ağrı kesici alabilmek için üç gün Hastaneye gittiğimizi ne çabuk unuttuk. Hastanede ambulansla hastamızı hastaneye getirmek için ambulansın mazotunu bizim koyduğumuzu ne çabuk unuttuk.  

Burada ben Recep Tayyip Erdoğan’ı savunmuyorum.  Türk halkına yapılan hizmeti elimi vicdanıma koyarak savunuyorum. Konu Ak parti veya Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil, Konu Türk halkının meselesidir. Bu hizmetleri hangi hükümet verirse onu savunalım bu A parti olur B parti Olur  fark etmez  Türk halkına kimin daha iyi hizmet vereceğine  inandığımız  ve güvendiğimiz  partiye elimizi vicdanımıza koyarak oyumuzu kullanalım.

- - - -