İstanbul’da yaşayan Giresun ili Tirebolu ilçesi  (BADA) Özlü Köyünden olan Cemal Cep İsimli Şahısın ismi Cemal Cep mi? Ziya doğan mı? Daha farklı isimlerle ’de tanınıyor. Bu dolandırıcıyı Polis Arıyor mu?  Arıyorsa neden yakalanmıyor?  Bu dolandırıcıyı koruyan birilerimi var?

Bu Dolandırıcının adı ne! İstanbul’da Giresun Tirebolu (BADA) Özlü Köyün ’den olan Cemal Cep isimli Dolandırıcı Zengin ve Dul kadınları kendisine kurban seçerek bakın nasıl dolandırıyor. Cemal Cep isimli şahıs özellikle teknolojinin hızla gelişmesinden dolayı internet ortamından tanıştığı bayanlara kendisini kaptan olarak tanıtan dolandırıcı sosyal medya hesabına otobüs resmi koyarak kadınlara benim 12 -13 tane otobüsüm var tanıtarak tanıdığı kadınlarla buluşma sağladığında kadınlara evlilik vaadi vererek dolandırdığı kadınlardan aldığı paralarla İstanbul’un çeşitli semtlerinde ev tutarak evlilik vaadi verdiği kadınları  bu evlere getirerek birlikte oluyor.  Bununla da yetinmeyen dolandırıcı kadınların boğazına  bıçak  çekerek kadınlara Anne, Babalarını   aratarak kadınlardan anne ve babalarına   küfür ettirmekten  zevk alan  bir dolandırıcı.

Cemal Cep ve ya Ziya Doğan Adlı kişi tanıştığı kadınları kandırarak bu kadınların adlarına farklı firmalardan Faturalı hat alarak bu hatları da Özellikle yurtdışından getirilen yabancı uyruklu kadınların satışında kullanıldığı da iddia ediliyor.

Kara para mı? Kripto para mı?  

Kara para mı? Kripto para mı? Dolandırıcı Cemal Cep adlı kişi evlilik vaadi verdiği bir bayanı kandırarak Banka hesap Numarasını kullanmayı başardı. Bayana Cemal Cep Adlı kişinin kandırdığı bayana Haber Merkezimiz aşağıda açıklayacağımız şekilde ulaştı. Mağdur bayanın kişisel hakları koruma kanunu gereği haber merkezimizde gizli tutuluyor. Cemal cep adlı kişinin bu bayanın hesabına yüklü miktarda bir para gelince bu paranın kara para mı veya kripto para mı olup olmadığı araştırılırken bayan savcılıkta ifadeye çağrıldı. Savcılık bu parayı inşallah ATM’den sen çekmemiştesin sorusunun ardından yapılan inceleme ve güvenlik kamera sonunda parayı ATM’den ziya olarak tanıdığı dolandırıcının çektiği öğrenildi.

Mağdur Olan Bayanlara Ulaşmak için Harekete geçtik

Mağdur Olan Bayanlara Ulaşmak için Harekete geçtik Haber Merkezimize gelen ihbar doğrultusunda harekete geçerek Sahibinden.com sitesine Özel sekreter aranıyor ilanı vererek işe başladık. Çok geçmeden Cemal Cep adlı dolandırıcının dolandırdığı kadınlardan birisine ulaştık. Bu kadından aldığımız bilgiler doğrultusunda cemal veya Ziyanın kardeşlerine de ulaşarak bilgi topladık. Elde edilen bilgilerde Doktor, Avukata işin içinde olduğu bilgileri iddia edildi.

Dr.A.E G Bu olayın içinde mi? Mağdur Mu?

Daha önceden haber sitemizde yaptığımız “Kadın Dolandırıcısının Adı Cemal Cep” başlıklı haberin ardından doktor isminin bizde gizli tutulan bayanı aradı bu haberin kalmasını istemiş yoksa cemal veya ziya diye tanıdıkları dolandırıcının elinde olan cinsel içerikli video veya çıplak resimlerin internet ortamına yayınlanır konuşmaları iddia edildi. Bu iddiaları Emniyet Müdürlüğünün yetkili birimleri teyit etmelidir.  Biz bu olayla ilgili Doktor hanıma telefondan ulaşmaya çalıştık ancak telefonlarımızı açmadı. Doktor whatsapp hattından yazdığı yazılardan anlaşıldığı gibi çok kötü bir tramva yaşadığı ve bu olayla ilgili resmi işlemin yapılması için gerekli yerlere başvurusunun yaptığı ve dolandırıcının yakalanmasını beklediğini savundu. Bizde Doktor görev yaptığı yerlerde yaptığımız araştırmalarda doktor hanımın çok iyi birisinin olduğu bilgilerine ulaştık. Doktoru muzunda isminin kişisel hakları koruma kanunu gereği gizli tutmak durumundayız.

Ailesi Kadınlar kanmasın diyor

Daha önceden haber sitemizde de yaptığımız  “Kadın Dolandırıcısının Adı Cemal Cep” başlıklı haberimizin ardından aile yakınlarının bize telefonla ulaşarak “cemal cep dolandırıcı olabilir kadına düşkün olabilir kadınlarda bu yalanlara kanmasın.  Bende kadınım ben neden birilerinin süslü yalanlarına kanmıyorsam onlarda inanmasın ”şeklinde savundular.

Cemal Cep İstihbaratçı mı?

Cemal Cep İstihbaratçı mı? Cemal veya Ziya Cep’in ağına düşürdüğü kadına ben istihbaratçıyım, sizin telefonlarla ne konuştuğunuzu biliyorum diyerek anlattıkları telefon konuşmalarını kadın doğruluyor. Biz kadına hiçbir istihbaratçı kendisinin istihbaratçı olduğunu söylemez.  Cemal cep sahte istihbarat söylemleriyle kaç kişi dolandırdı?

Cemal veya Ziya Cep Neden Yakalanmıyor?

Cemal veya Ziya Cep Neden Yakalanmıyor?  İsminin Cemal Cep ve ya Ziya doğan veya farklı isimler kullanan dolandırıcının gazetemizin haber merkezine ulaşan iki farklı kadının suç duyurusunda bulunulduğu biliyoruz. Bunun yanı sıra kendi ablasının da suç duyurusunda bulunduğunu iddia ediliyor. Bunlara rağmen cemal cep yakalanmadı.

Cemal Cep Elbette Türk Adaletine Hesap verecek

Cemal Cep elbette Türk Adaletine hesap verecek. İsminin cemal mi? ,Ziya Doğan mı? Veya farklı bir isim mi olduğunu Elbette kolluk kuvvetlerimizin ilgili birimleri tespit edip yakalayacaktır. Emniyet Müdürlüğümüzün bu konuyla ilgili yetkili birimlerine güveniyoruz.

Editör: Haber Merkezi