Anında Haberler Ekibi olarak geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde Cemal Cep veya Cemal ziya Cep Dolandırıcımı başlıklı haberimizin mağdur olduğunu G.K adlı bir bayanının iddiaları üzerine yaptık.  Yapılan haberin ardından objektif olarak yaptığımız araştırmalar sonunda G.K adlı bayanın iddialarına göre Cemal Cep veya Cemal Ziya cep adlı kişinin G.K adlı bayanı evlilik vaadi vererek 150 bin lira ve Mücevherlerini alıp kayıplara karıştığı iddia edildi.

Anında Haberler Servisinin Sahibi Salih Zengin’in konuyla ilgili yaptığı araştırma sonunda G.K adlı bayanın psikoloji olarak rahatsızlığı olduğu kanısına vararak G.K adlı bayanın 5 farklı bankaya yaklaşık 45 bin lira borcu olduğu tespit edildi. Vodofon iletişim merkezine de 270 TL borcu olduğu tespit edildi. G.K adlı bayan tanıştığı erkek arkadaşlarına Bankalara olan borcu ödetmeye çalıştığını belgelerle tespit ettik.

Cemal Cep’in Kız kardeşinin Eşi kanserden ödü. G.K adlı bayan kız arkadaşına Cemal Cep’in kız kardeşini telefonla arayarak ben avukatım Cemal Cep Müvekkilimi dolandırarak kaçtı. Şeklinde Acılı kadını arayarak rahatsız etmesinin ardından acılı kadın aylarca her gün acil hastanelerinde dolaşmaya başladı. Konuyla ilgili tüm belgeler ve ayrıntılar  ilerleyen günlerde yayınlanacak. 

Editör: Haber Merkezi