İstanbul’da Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD)  üyeleriyle Dedeman otelde geleneksel iftar programında buluştu. GÜSİAD ailesinin düzenlemiş olduğu iftar programında birçok Gümüşhaneli iş adamı bir araya gelip sohbet ve kaynaşma imkânı buldu.

İftar Sonrası açıklama yapan Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Yüksel Yalçın konuşmasında şöyle devam etti. “ Geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurulda Güsiad Genel Başkanlığı tarafımıza tevdi edildi. Öncelikle şahsıma güven duyan yönetim kurulumuza kanaatleri ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 10 yılı aşkın GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliğinden sonra yeni dönemde daha çok çalışmamız anlamına gelen bu görevlendirmeyi hakkını vermek için gece gündüz gayret edip GÜSİAD’ın çıtasını daha da yükselteceğim” dedi.

Gümüşhane Pazarı

Genel Başkan Yüksel Yalçın GÜSİAD birçok projeden bahsetti Gümüşhane olarak Gümüşhane’nin Malatya gibi Gümüşhane pazarı olmasını arzu eden Genel Başkan Yalçın, şöyle devam etti. “ Gümüşhane’nin yerel kaynaklarının gelişimi için bir projemiz var.  Malatya Pazarı gibi ‘Gümüşhane Pazarı’ zincir ‘Yerel pazar’ projesini hayata geçirmeyi istiyoruz.  Trabzon, Samsun, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve İzmir illerinde 10 şubeli butik yerel Pazar dükkânı projesini hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Her ilçeye Atölye

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, “Gümüşhane ve ilçelerimize destek kapsamında her ilçede bir atölye kurmayı planlıyoruz. İstanbul’da 2. El makine marketlerde oldukça ekonomik satın alımlarla bağış şekliyle Gümüşhane’de her ilçede  ‘bir atölye’  projesini Gümüşhane’ye kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Düzenlenen İftar Programında Genel Başkan Yüksel Yalçın, kapanış konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle  Gümüşhaneli iş adamları dağoldı.

Editör: Haber Merkezi