İstanbul’da Giresunlu Cemal Cep ismindeki Seri kadın sapığın hedefinde Dul zengin bayanlara kendisini farklı isimlerde tanıtan dolandırıcı kadın sapığı İstanbul’da kadınların korkulu rüyası olmaya başladı.

Kadın Dolandırıcısının adı Cemal Cep, bu azılı dolandırıcı Özellikle Maddi durumu biraz iyi olan Zengin ve Dul Bayanları kendisine kurban seçen dolandırıcı kadınların kulağına hoş gelecek cümleler kurarak evlenme vaadi veren dolandırıcı kadınların bir anlık boşluğundan yararlanarak  işte türlü vaatlerle yalandan evlenme vaadi verdiği kadınlara ev aldım, araba aldım, şu kadara açığım kaldı kadınlardan para ve ziynet eşyası alarak ve daha da ileri giderek kadınlara Bankadan yüklü miktarda kredi çektirerek paraları alıp kayıplara karışan dolandırıcı her nedense hakkında birçok suçlama olmasına rağmen yakalanmıyor.  Kadın dolandırıcısı olan dolandırıcıyı kim koruyor?

Cemal Cep mi? Ziya Mı?

Zengin ve Dul kadınları  Çeşitli vaatlerle kandırarak dolandıran Cemal cep isimli şahıs ziya doğan  ve daha farklı isimlerle kadınları evlilik vaatleri ile kandırarak  onlara kredi  çektirmeyi başarıyor. Kandırdığı kadınlarla   aldığı paralarla İstanbul'un   çeşitli yerlerinde  ev kiralıyor  burası da benim burayı sana verecem eve getirdiği kadınlarla ilişkiye  girip evde gizli yerleşik kamerayla kadınların rızası dışında çekilen  kadına şiddet ve cinsel içerik videolarla  ağına düşürdüğü kadınların  cinsel içerik videoları kullanarak  para istiyor. Sahte isimlerle kandırdığı kadınlardan alınan bilgiler doğrultusun da  çok fazla sahte isim kullanıldığıda  gelen bilgiler arasında.

Kadın Dolandırıcının 2 Hedefi Doktor ve Avukatlar

Kadın Dolandırıcısı Cemal Cep, Farklı sahte isimlerle kurbanlarının karşılarına çıkabiliyor.  Doktorlara Avukatlara kendisini bürokrat, iş adamı olarak tanıtan dolandırıcı çok güzel bir konuşma özelliği olan dolandırıcı duygusal güzel sözlerle kurbanlarını evlilik vaatleriyle kandırarak zengin kurbanlarına yüklü miktarda  kredi kullandırarak  kurbanlarının elinde krediyi  alarak  kayıplara karışıyor.

Ancak Anında Haberler Servisine gelen ihbarlardan biriside bir doktoru zorla tehditle baskı altında bulunduğu da ihbarlar asında Doktorda kadın dolandırıcı  Cemal Cep’ten korktuğundan dolayı he raket edemiyor.  

Şantaj ve Tehdit

Kadın dolandırıcı olan Cemal Cep, Çeşitli vaatlerle kandırdığı kadınlarla girdiği cinsel ilişki esnasında kadınların uyurken çıplak Fotoğraflarını ve yerleştirdiği gizli kamera ile videolarını çekerek ve daha sonra bu görüntüleri kurbanlarına göndererek şu kadara para vermesen Fotoğraf ve videolarını internete atacağım diyerek tehdit etmeye başladı.

Aranıyor

kadın dolandırıcı Cemal cep  dolandırdığı madur bayanlar tarafından  ve kendi ablaları tarafından  hakkında suç duyurusunda bulunulmuş isede  2 -3 yıldan  beri yakalanmıyor. Tanıyanlardan alınan bilgilere göre  sahte kimlikle dolaştığını iddia ediliyor veya  bu kadın dolandırıcısını  güvenlik güçlerinden kollayan biri olduğu iddia ediliyor. 

155. 156 veya 112 arayın

Haber içerisinde Fotoğrafları olan azılı kadın Dolandırıcısı Cemal Cep Gerçek ismi Sahte isimleri Cemal Ziya Akyüz, Cemal Kodal gibi sahte isimlerde kullanıyor. Bu Dolandırıcıyı görenler Anında Haberler ihbar hattı 0538 868 84 00 Numarayı veya 112 Acil Çağrıyı arayarak oradan kendilerini Emniyete bağlatarak ihbarda buluna bilirler.

Editör: Haber Merkezi