Nazlı, 2004-2009 yılları arasında Kocaeli İl Genel Meclisi’nde, Meclis üyesi olarak görev yaptı. İl Genel Meclisi Daimî Encümenliği ve Milli Eğitim Komisyonu ve Avrupa Birliği Komisyon üyeliklerinde bulundu. STK olarak Gümüşhane Gebze Dernek Başkanlığı ve Gebze Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkan yardımcılığı ve Federasyon Başkanı olarak görev yaptı.

Yücel Nazlı 1 Kasım Seçimlerinde Kocaeli Ak Partiden Milletvekili aday adayı olan Nazlı, aynı zamanda İstanbul Gümüşhaneli İş Adamları Derneğinin de yönetiminde görev alan Yücel Nazlı, Gebze’de ve Kocaeli bölgesinde Çok sevilip sayılan bir iş adamlarında birisidir

YÜCEL NAZLI KİMDİR?

1965 yılında Gümüşhane'de doğdu. Evli ve 24 yaşında Mimar Erkek 1 çocuk babası. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 1989 yılından beri Serbest Mali Müşavir olarak görevini sürdürüyor. Kocaeli SMMM Odası Gebze Temsilcisi ve Meclis üyeliği yaptı. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkan Yardımcılığı da yaptı. 2004-2009 yılları arasında Kocaeli İl Genel Meclisi'nde, AKP Gebze'den il meclis üyesi olarak görev yaptı. İl Genel Meclisi Daimi Encümenliği ve Milli Eğitim Komisyonu ve Avrupa Birliği Komisyon üyeliklerinde bulundu.

başvurusunu Ak Parti Gebze ilçe Başkanlığına Baş vurusunu yaptı.

Editör: Haber Merkezi