Trabzon AKUT Arama Kurtarma Ekibi Bugün Merkez Üstü İzmir Seferihisar’da olan 6.6 büyüklüğünde olan depremin ardından Trabzon AKUT Ekibi Bölgede arama kurtarma ve yardım için bu akşam İzmir için Trabzon Havalimanından İzmir’e uçtu.  

Trabzon Arama Kurtarma Ekibi AKUT bugün merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgesinde arama-kurtarma ve yardım çalışmalarında bulunmak için yola çıktı.

Trabzon AKUT Ekibi Merkez üssü İzmir Seferihisar’da meydana gelen 6.6 büyüklüğünde depremin ardından Trabzon AKUT Ekibi İzmir’de Arama kurtarma çalışmalarına katılmak için bu akşam 22:10 uçağıyla İzmir’e hareket etti.

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olarak bildirilen 6,6 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde de hissedildi. Meydana gelen depremde en çok etkilenen şehir İzmir oldu. 6.6 büyüklüğündeki sarsıntıda, İzmir'de bulunan bazı binalar yıkıldı. Bunun üzerine Trabzon  AKUT Ekibi  Depremde İzmir’de yıkılan binalar için bölgede arama kurtarma  çalışmalarına katılmak için Trabzon  Havalimanından İzmir’e  gitmek için havalandı.

Editör: Haber Merkezi