Gümüşhane’nin Şirin ilçelerinden birsi olan Kelkit İlçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Aziz Nas Sosyal Belediyecilik anlayışından yola çıkarak hizmete devam ediyor

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas Sosyal Belediyecilik kapsamında halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile Kelkitlilere daha güzel hizmet edebilmek için çalışmalara ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Kelkit belediyesinden yapılan yazılı basın açıklamasında  şöyle devametti.”Karaçayır Mahallemizi Köse yolundan Merkeze bağlayan ana yol düzenleme çalışmalarına başladık. 1 Km uzunluğunda, 2m yüksekliğinde ve 60 cm genişliğinde taş istinat duvarı tamamlandığında, yol genişliği 15m olacak. Yolun istinat duvarı ve kazı çalışmaları bittikten sonra Kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve elektrik gibi alt yapı çalışmalarına başlayacağız.

Yapılacak olan kanalizasyon çalışmalarında yaklaşık 50 adet rögar, bir o kadarda parsel bacası konulacaktır. İçme suyu şebeke hattı günümüz şartlarına uygun şekilde yapılarak, Köse -Kelkit yolundan başlayarak Mahalle merkezine kadar 1 Km mesafede aydınlatma direkleriyle projeyi tamamlamayı hedefliyoruz” açıklamasında bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi