Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi MHP ilçe Başkanlığının 21 Ağustos 2020 Tarihinde yapılması beklenilen olağan ilçe kongresinde  ilçe Başkanlığı için Ercan Yılmaz Adaylığını açıkladı.

Uzun Zamandır Fransa’nın Lyon kentinde  yaşayan Gümüşhane’nin Kelkit  ilçesinden olan  hemşerimiz Ercan Yılmaz Lyon Kentinde  Ülkü ocaklarının  her  kademesinde  görev yapan hemşerimiz Yılmaz, 2007 yılında  kesin olarak Türkiye’ye dönüş yaptı.

Ercan Yılmaz Kimdir

1968 Yılında Kelkit ’de  doğdu.  Uzun  zaman  Fransa’nın Lyon kentinde 2007 yılına kadar yaşadı. Lyon kentinde ülkü ocaklarının her kademesinde  önemli görevlerde bulunan Ercan Yılmaz  2007 yılında Memleketi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine  dönerek  Kelkit’de yaşamaya başladı. Evli 3 Çocuk babası

Kelkit ‘de  MHP’yi  Halkın her kesiminle  Kucaklaşması için  adayım dedi

Milliyetçi Hareket Partisi MHP’nin 21 Ağustos 2020 Tarihinde Kelkit MHP ilçe Olağan Kongresinde  MHP İlçe Başkanlığına adayım  diyerek adaylığını açıkladı.

Ercan Yılmaz Bu zamana kadar Kelkit ‘de MHP’nin her kademesinde görev yapan ülkücü kardeşlerime teşekkür ediyorum ülkücülük ruhunu  Kelkit  halkının her kesimine  kucaklaştırmak için  elimi taşın altına koyma zamanı  düşüncesiyle  bu zorlu görevde bende varım  dedi.

Editör: Haber Merkezi