Gümüşhane’nin Köse İlçe Belediye Başkanı Turgay Kesler,  göreve başladığı 1,5 yılda Köse’ye yapılan hizmetleri Gümüşhane Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Salih Zengin’e sırasıyla açıkladı

Köse’nin MHP’li Belediye Başkanı Turgay Kesler 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçimi kazanarak Köse İlçe Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Başkan Kesler ilçe ’de 1,5 Yılda yapılan hizmetleri Gümüşhane Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Salih Zengin’e anlattı.

Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Köse ilçemizde 4 Dönüm Pazar yerimizin 1000 Metre karesini kapalı Pazar yeri haline getirdik. Bununla da yetinmedik aynı zamanda kapalı otopark olarak hizmete açarak Köse ilçe halkının hizmetine sunduk.

Başkan Tuncay Kesler Köse ilçe halkına daha iyi hizmet etmek için İlçemizde tıkanan kanalları açmak için Kuka kanal açma aracı, yüksek basınçlı suyun temizlenmesi istenen kanal içine bir yüksek basınç hortumu ve ucuna bağlanmış kanal açma başlığı (nozul)  ile iletilmesi, böylelikle kanaldaki tıkanıkların yüksek basınçtaki suyun parçalama ve itici özellikleri kullanılarak bertaraf edilmesi prensibiyle çalışır.  Yüksek basınçlı su ile kanal içinde yer alan tıkanıklıklar parçalanarak tıkanıklık giderilir ya da daha sonra vidanjör (vakum tankeri) ile tahliye edilmesi için rögar bacası ağzına (menhol) taşınır,  böylece kanal çeperlerine yapışarak kanal çapını daraltan, tıkanıklık yaratan ve düzenli akışı engelleyen sorun ortadan kaldırılmış olur. Bu düşüncelerle Köse Belediyesi olarak ilçemizin halkı hizmetlerin en iyisine layık. Kuka kanal açma ve kanal temizleme makinası 950.000 TL’ye ihale edildi bir ay içinde belediyemize teslim edilecek

Başkan Turgay Kesler, 31 Mart 2019 Seçimlerinin ardından Köle’de Belediye Başkanlığı görevine başladığımda Köse’de daha önceden yapılan içme suyu projesine 1 Milyon TL harcayarak  Köse  halkının daha sağlıklı su içmesi için gerekli  çalışmayı  yaparak  seçim çalışmalarında vaat verdiğimiz projelerimizi  birer birer  hayata sunuyoruz.

Başkan Kesler, “Köse   halkının  Köse’de böyle kapsamlı  bir Bayan Kültür Merkezine ihtiyacımız vardı “ dedi.  İlçemizde yaptırdığımız Bayan Kültür Merkezi ve yas evi 550 Metre  kare üzerine kurduk böyle muhteşem bir eseri  köse halkına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Köse ilçemize 1,5 Yılda  5 farklı  hizmet  yapıldı.

  

 

Editör: Haber Merkezi