Yüzük kadınların İlk çağlardan itibaren kullandıkları en önemli aksesuarlar arasında yer alır. Tarih boyunca yüzüklere kadınlar çeşitli anlamlar yüklenmiştir. Öte yandan sadece kadın bireyler değil aynı zamanda erkeklerde hem eski çağlarda hem de günümüzde yüzükleri önemli bir aksesuar olarak kullanırlar. Genel anlamda kadınlar için yüzük deyince akla pırlanta tektaş yüzük seçenekleri gelir. Bu nedenle değerli yüzük çeşitleri deyince ilk olarak pırlanta tektaş yüzük modellerinden bahsetmek faydalı olacaktır. Pırlanta tektaş yüzük modelleri öncelik ve kadınların evlilik teklifleri esnasında hayallerini süsleyen önemli bir yüzük çeşididir. Bu yüzük çeşidi ile erkek bireyler kadınların önünde diz çökmek suretiyle onlara evlilik teklif ederler ve pırlanta tektaş yüzük sunarlar. Evlilik teklifine evet diyen kadın birey bu yüzüğü parmağına takmak suretiyle yeni bir hayata adım atmış olur.

Baget yüzük modelleri

Baget yüzük modelleri de evlilik teklifleri esnasında sıklıkla kullanılan yüzük çeşitleri arasındadır. Baget yüzük çeşitleri birden fazla pırlanta taş kullanılmak suretiyle tasarlanır. Baget yüzükler genel anlamda özel günlerde kadınlara hediye edilen ürünler arasında yer. Evlilik tekliflerinde de baget yüzük seçenekleri kullanılsa da genel anlamda tektaş yüzükler ihtiva ettiği anlam itibariyle daha çok tercih edilir. Blue Diamond ülkemizde tektaş yüzük olmak üzere baget yüzük çeşitleri ve birçok yüzük çeşidini bünyesinde barındıran öncü bir kuruluştur.

Tamtur yüzük modelleri

Tamtur yüzük modelleri adından da anlaşılacağı üzere bireylerin parmağını tam olarak saran ve yüzün her tarafının 360° pırlantayla çevrili olduğu bir yüzük modelidir. Tamtur pırlanta yüzük seçenekleri özellikle de doğum sonrasında erkeklerin kadınlara hediye ettikleri ürünler arasında yer alır. Tamtur pırlanta yüzükler son derece şık ve her zaman kullanılabilecek önemli aksesuarlardır. Genel anlamda tüm pırlanta yüzük seçenekleri birçok ürünle birlikte kombine edilebilir. Yani pırlanta yüzükler günün her saati pijamalar dan kot pantolonları gömleklerden gece elbiselerine kadar bütün aksesuarları tam olmayan önemli yüzük çeşitleridir.

Blue Diamond dünyanın en kaliteli pırlanta seçeneklerini sunar

Blue Diamond kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında en kaliteli pırlanta ürünlerini müşterilerine sunan önemli bir kuruluştur. Firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir. Aynı zamanda müşterilerinin internet üzerinden alışveriş yapmalarını sağlayan etkin bir web sitesini de hayata geçirmiştir. Site üzerinden güvenli bir şekilde pırlanta yüzük seçenekleri başta olmak üzere elmas yüzük, elmas yüzük, set ve daha birçok ürünü satın almak mümkündür. Bileyen bireyler internet üzerinden özel hediye paketi yaptırabilir. Blue Diamond müşterilerine sunmuş olduğu tüm ürünler ile ilgili olarak bakım garantisi de sunmaktadır. Ücretsiz ölçü değişimi işleminde Blue Diamond sayesinde gerçekleştirilen diğer hizmetler arasındadır. Firma Avrupa Birliği standartlarında hizmet verir.

Editör: Haber Merkezi