Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını konu alan Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncuları Bülent İnal ve Özlem Conker, hanedan üyeleriyle kamera karşısına geçmek istediklerini söyledi.

''Abdülhamid'in torunlarına davet''

Dizide Abdülhamid Han'ın eşi “Bidar Kadın Efendi”yi canlandıran oyuncu Özlem Conker , “Bir bölüm de olsa Abdülhamid'in torunlarıyla aynı dizide oynamak isterdim” dedi. Conker, özellikle hanımefendilerin diziye büyük katkıları olacağını belirterek, şöyle devam etti:"Özellikle hanımefendilerin diziye çok büyük özellik katacağını düşünüyorum. Onlarla oynamak çok enteresan olurdu. Gerçek hanedan üyelerinin rol aldığı bir dizi ya da film zannedersem olmadı. Kesinlikle oynamayı çok isterdim. Henüz tanışamadım ve tanışmayı çok arzuluyorum."dedi.

Osmanlı Hanedanı üyelerini dizide görmenin heyecan verici olacağını söyleyen dizinin yönetmeni Emre Konuk ise, Abdülhamid'in torunlarına şu sözlerle davette bulundu:"Oyunculuk çok zor ama bizim için onları burada görmek heyecan verici olabilir. Onlar da bu yoğunluklarının içerisinde bize vakit ayırırlarsa mutlu oluruz. Gelseler ne güzel olur. Beraber güzel bir sahne çekeriz. Onlar geçmişi yad etmiş olurlar. Biz de onları platomuzda ağırlarız."dedi.



 

Editör: Haber Merkezi