GIAD yönetimini ağırlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, her sivil toplum kuruluşuna kapısının açık olduğunu ifade ederek, konuklarına Yenimahalle'yi anlattı. Yaşayan bir Yenimahalle inşa ettiklerini kaydeden Yaşar; spor, kültür, sanat, altyapı ve üstyapı alanlarında yaptığı hizmetleri sıraladı.

Yenimahalle'ye kimlik kazandıracak projeler hakkında da bilgiler veren Yaşar, "Yunus Emre Mahallemize inşa edeceğimiz Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi, 25 milyonluk dev bir yatırım olacak. 14 bin 850 metrekare kapalı alana sahip, 5 bin kişi kapasiteli spor kompleksi, her türlü salon sporunun yapılabileceği bir yer olacak. Yine Karşıyaka Mahallesi'nde inşaatı devam eden Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi de Yenimahalle'nin en büyük yatırımlarından biri. Yaptığımız her hizmeti 'halk bunun neresinde' anlayışıyla yapıyoruz. Halka dokunmayan hiçbir işe imza atmıyorum. Yenimahalle bugün itibarlı bir tüccar haline geldi" şeklinde konuştu.

Gümüşhane insanını övdü

Gümüşhanelilerin ülke ve bayrak sevgisine de dikkat çeken Yaşar, "Gümüşhane insanı, ülkemizin değerlerine ve cumhuriyete sıkı sıkıya bağlıdır, çalışkan, dürüst insanlardır. Yenimahalle Belediyesi'nde de çok sayıda Gümüşhaneli personelimiz var. Onlardan da çok memnunum" diye konuştu.

Yenimahalle'nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, "Her gün bir açılış, bir etkinlik yapıyorsunuz. Hizmetlerinizle tüm Yenimahallelilerin gönlünü fethettiniz. Bizler de sizleri çok seviyor ve bir ağabey olarak görüyoruz" dedi. Ziyaretin sonunda Kurt, Başkan Yaşar'a kahve takımı armağan etti.

Editör: Haber Merkezi