AKP li bir belediye başkanı , MHP li seçmenlerin olduğu bir seçim çalışması etkinliğinde “Devlet Bahçeli son dönemlerde aldığı kararlarla ülkemizin önünü kesmek isteyen zihniyete darbe indirmiştir. Bizler kendisine devletimiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz. Devlet adamlığına yakışır tutumundan dolayı kendisini tebrik ediyoruz. Bundan sonra bizlere düşen yeni anayasa maddelerini herkese anlatarak 16 Nisan’da yapılacak referandumda güçlü Türkiye için “evet” oylarını artırmak olacaktır. Bu vesileyle sizlerden de bu çalışmalara katkı ve destek vermenizi istiyor, hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Düne kadar Bahçeliye hakaretler dizdirenler ,küfürler sarfeden zihniyetler ,bugün Bahçeliyi övüyorlar. Bu ne değişiklik! Bizlerde buna inanalım öyle mi ?Düne kadar bir birine hakaret edenlerde bir sorun var demektir. Ama ''Hayır''diyen arkadaşlarımızda asla bir sorun yoktur.

Şimdi sormak lazım, bu başkan kime çalışıyor?AKP ye ...Peki oradaki MHP liler acaba hiç düşünmüyorlar mı ,ya arkadaş, biz ne yapıyoruz ? Bize Ülkücülüğü anlatan ağabeylerimiz neden şu an burada yoklar? Bu akp liler sonuçta istediklerini elde edecekler, evet oyu fazla çıkarsa ,arkasından bir seçim daha yapılacak ve Erdoğan başkan olacak . Bir MHP li aday olsa bile alacağı oy iyice diplerde olacak. Dolayısı ile evet oyu veren herkes direkt şimdiki Cumhurbaşkanına çalışmış olacak .

Bu akp lileri dinleyen arkadaşlarımız ,Ülkücü iseler bu durumun farkında değiller mi? Onlar Erdoğan'ı başkan yapmak için çalışıyorlar,görevlerini yapıyorlar. Peki biz Milliyetçi -Ülkücü isek biz kim ve ne için çalışıyoruz ve niçin evet diyoruz? Sonuçta bir Ülkücünün başkan seçilmesi tamamen imkansız. Herkes bu soruları kendine sormalıdır!

Gelecek olan başkanlık sistemi arka planda ; 15 yıldır birilerinin yaptığı onca kanunsuzlukları, götürmeleri , ne istediler de vermediklerin hesaplarının sorulmaması ,tek kişinin her şeye hakim olması ,yandaş adaletsizliklerinin hesaplarının sorulmaması gerçeğidir.

Yazımızı Rahmetli Erbakan'ın ve Rahmetli Başbuğ'un ,Özal zamanında gündeme getirilen başkanlık sistemi ile ilgili söyledikleri şu sözlerle bitirelim. '' Hadi oradan hadi , bizim yapılacak işlerimiz var , milletimize yararı olmayacak olan başkanlık sistemi yönetimi teraneleriyle bizleri oyalamayınız .''

Belediye başkanının sözleri bize şunu hatırlattı: Meğer Ülkücülere düşman olanlar kendi kurtuluşları için ,Ülkücüleri sözde ve güya ;NE DE ÇOK SEVİYORLARMIŞ ta bizim haberimiz yokmuş!

Saygılarımla.

C NAS

-