14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere az bir zaman kala artık partilerin milletvekili adayları da netleşmeye başladı. Partiler arasında milletvekili aday listesini ilk açıklayan ise MHP oldu. Gümüşhane özelinde baktığımızda MHP tarafından birinci sıra milletvekili adayı Musa Küçük olurken ikinci sırada ise Birol Tuğlu yer aldı.

Musa Küçük’ün milletvekili adaylığında ilk sırada yer alması Gümüşhaneli MHP seçmenini oldukça sevindirdi. Nitekim uzun yıllar boyunca MHP’nin içerisinde bulunan, lise yıllarından itibaren ülkü ocakları içerisinde çeşitli görevler alan Küçük, her zaman elini taşın altına koyan ve verilen görevleri halkı için en iyi şekilde kullanmaya çalışan bir profil çizdi. Partisinin MYK üyesi olması sebebiyle de Gümüşhanelilerin sorunlarını Ankara’ya iletebilmek adına elinden gelen her şeyi yapan Küçük, milletvekili olarak seçilirse yine Gümüşhane halkının tüm istek, talep ve şikâyetlerini hem Ankara’ya iletmek hem de mecliste tüm yurda duyurmak için var gücüyle çalışacağının sözünü verdi.

Oldukça mütevazı ve alçakgönüllü bir karakter olan Küçük, memleketi olan Gümüşhane’ye gönülden bağlı olmakla birlikte, sadece kendi seçmenini değil, parti ayırmaksızın tüm Gümüşhane halkına hizmet edebilecek bir kişidir. DolayısıylaGümüşhane halkı da Küçük’ü milletvekili olarak görmek istemektedir.

Özellikle gençlerin bu dönemdeki oylarına dikkat çeken Küçük, ilk aşamada amaçlarının Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın kazanması olduğunu vurgulamıştır. Koalisyon hükümetini kurmanın zorluğuna da değinen Küçük, gençlerin bunu artık anlamaya başladığını belirterek, en yakın örneklerinden altılı masadan İYİ Partinin kalkması ve sonra tekrar geri dönmesiyle oluşan sürecin ne kadar zor olduğuna işaret etti. Ancak bunun üstesinden gelebilecek güce sahip olduklarını da belirten Küçük, gençlerin Cumhur ittifakına oy vermesinin ne denli önemli olduğunun altını çizdi.

Biraz da MHP Gümüşhane Milletvekili adayı olan Musa Küçük’ü tanıyalım:

1972 yılında Gümüşhane’de doğan Musa Küçük ilk ve ortaokulu İstanbul’da tamamlamıştır. Liseyi de İstanbul’da okuyan Küçük bu esnada Ülkü Ocaklarına katılmış ve oradan da MHP ile olan ilişkisi gelişmiştir. 2002-2007 yılları arasında MHP İstanbul İlçe Başkanlığı yardımcılığı görevini üstlenen Küçük bu görevde oldukça başarılı olmuş ve Üçüncü Dönem MHP Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine atanmıştır. Gençlik yıllarından itibaren spor ile iç içe olan Küçük bir dönem Gümüşhanespor As Başkanlığı da yapmıştır. İnşaat sektöründe çalışan, evli ve 3 çocuk babası olan küçük SONSAM (Sonsuztürk Strateji ve Araştırma Merkezi) kurucu başkanlığını da yapmakta ve aktif bir çalışma hayatının içerisinde bulunmaktadır.

Editör: Haber Merkezi