Gümüşhane’nin ve ilçelerin söz sahibi olan kişilere sesleniyorum… Gümüşhane Milletvekillerimiz H. Osman Akgül ve Cihan Pektaş’tan ne istiyorsunuz sorusunu sormak istiyorum.  Bugün Trabzon meydan parkında Baba yadigârı olan ayakkabı boya sandığında otururken Gümüşhane’den ve üç ilçemizden yakinen tanıdığım 7 arkadaşı gördüm. Kendilerine hayırdır hasta falan mı var   diye sorduğumda  hayır hayır Salih Abi biz seni ziyarete geldik deyince şaşırdım. Müsaitsen bir yerde çay kahve içelim tabi ne demek diyerek çay kahve içeceğimiz uygun bir mekân seçtik ve oturduk çaylarımızı ve kahvelerimizi içerken bu misafirler Gümüşhane’nin ve ilçelerimizin söz sahibi olan arkadaşlarla sohbetin derinlerine inerken bu sohbet Gümüşhane’nin siyasetine döndü.  Salih abi sen bizim Gümüşhane Milletvekillerimiz H.Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ı eleştirici haberler yaparsan sena maddi olarak destek veririz sözlerini söylerken diğeri yan taraftan sarı zarfın içerisinde bir miktar para çıkararak masanın üzerine atınca vekillerle ilgili yapacağım haberin belgesini istedim onlar belge yerine para çıkarınca kendilerine şu sözü diyerek orayı terk ettim. “Arkadaşlar Gümüşhane’de Satılık basın yok. Haber parayla yapılmaz belgeyle yapılır” sözlerini söyleyerek olay yerinden uzaklaştım  ve işimin başına döndüm.

Sözde Gümüşhane’nin ve o ilçelerimizin söz sahibi olan kişilere bu haftaki köşe yazımda cevap vermeyi düşündüm. Siz  eeeyyyyyy Gümüşhane ve ilçelerimizin sözü dinlenir hatırı sayılır  kişileri siz ne istiyorsunuz Gümüşhane Milletvekillerimizden  Gümüşhane’de yıllarca Ak Parti yönetimi içerisinde vekil ayrımcılığı yaparak  Gümüşhane’nin kaderinle oynamadınız mı?  Şimdi baktınız Gümüşhane Milletvekilleri H. Osman Akgül ve Cihan Pektaş arasına kara kedi gibi giremediniz iki vekili bir birine düşüremediniz şimdide parayla haber yaptırma peşine mi düştünüz. Sizin paranız bulunuz Gümüşhane basınını parayla satın almaya gücünüz yetmez. Sizlere Gümüşhane milletvekillerimiz H. Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ı sizin gibi kişilere harcatmaya müsaade etmeyeceğim.

Gümüşhane’nin iki milletvekili var hemen yanı başımızda komşumuz Trabzon’un 6 milletvekili ve bir de bakanı var inanın Gümüşhane Trabzon’dan daha iyi hizmet alıyor.  Ben T.B.M.M’sinde üç ay Milletvekillerimizin çalışmalarını bizzat takip ettim. Milletvekillerimiz H.Osman Akgül ve Cihan Pektaş gerçekten Gümüşhane için   gece gündüz çalıştıklarına bizzat şahit oldum.  Gümüşhane için çalışmaları yapan milletvekillerimizden soruyorum ne istiyorsunuz?

Aslında çay kahve içtiğimiz yer tanıdığım bir arkadaşımızın işletmesi orada sohbet esnasında konuştuklarımızın bazılarını kayıt altına aldım. Bazılarını da alamadım. Arkadaşlar gittikten sonra   işyerinin güvenlik  kamera kayıtlarını aldım. Kayıtlar şu an arşivimizde saklanıyor inşallah bir daha böyle alçakça bir teklif yapmazlar bize  de bende bu olayı unuturum……

- - - - - - -