Aslında o kadara yazılacak ve o kadara söylenecek sözler var ki, bu cümlelere nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Yine de nerden başlamamı düşünürken, Gümüşhanespor’dan başlamayı ve Gümüşhanespor için birkaç cümle yazmaya karar verdim.

Geçen Hafta Gümüşhanespor- B.B.Erzurumspor  2.lig Final maçını takip etmek için  Gümüşhane Belediyesinin ve Akçaabat Belediyesinin sponsorluğu doğrultusunda İstanbul’a maçı takip etmek için 16 basın mensubu arkadaşımla  yola çıktım. Yolda gelirken bir telefon geldi telefona baktığımda dost diye bildiğim bir arkadaşım arıyordu telefona Cevap verdim. Salih Bey “Gümüşhanespor ve B.B Erzurumspor maçı masada bitti “ sözlerini söyleyen kişiye bozuldum. Bende o dost bildiğim kişiye Olmaz öyle bir şey diyerek görüşmeyi sonlandırdım. Çarşamba günü İstanbul vodafone Arena’nın karşısında dolma bahçe sarayının orada çay içerken İstanbul’da yaşayan ve Gümüşhane’de de söz sahibi olan birkaç hemşerimle çay muhabbeti yaparken muhabbetin konusu tabii ki Gümüşhanespor oldu onlarda aynı sözleri söyleyince kafamda soru işaretleri olmaya başladı bende bunu kendime ait Haber sitemde köşe yazımda dile getirdim. ‘Final masada mı? Verildi’ köşe yazımla dile getirdim. Bu yazıyı yazarken de Gümüşhanespor’u eleştirmek veya birilerini eleştirmek amaçlı yazmadım. Bu konu üzerine araştırmalar yaparken şunları öğrendim bu cümleleri üreten ve dilden dile yayan kişilerin Dürüstlük ve insanlık tan nasibini almayan zavallı ve aciz kişilerin kişisel egoları üzerine Gümüşhanespor için uydurulmuş sözler olduğunu tespit ettik.

Ancak sadece kendi egoları için Gümüşhanespor’u karalayan kişiler değil, yazdığım köşe yazısından dolayı bizi klavye şövalyeliği diyen insanlığın yüz karası olan kişilere sesleniyorum, ben basın mensubuyum! Siz neysiniz sizin gibi sosyal medya klavye şövalyeliği yapmıyorum sadece içimi yapıyorum Sizin gibi insanlıktan nasibini almayan budalalara sesleniyorum, Salih Zengin Gümüşhanespor’un her maçlarına kendi imkânlarıyla gidip toplumu bilgilendiren Basın görevini yapıyorum, ben sizin ağa babalarınızın aldığı uçak biletlerinle maçlara gitmiyorum ve amigoluk yapmıyorum. Aslında bütün kötü söz ve cümleleri hak ediyorsunuz ama terbiyem müsaade etmiyor fazlasına ama yine de sizin gibi insanlığın yüz karası olan zavallılar nasibinizi almışsınızdır.  

 Gümüşhanespor'un Kulüb Başkanı yönetimine,kulübün personeline Gümüşhanespor'a  gönülden destek veren taraftarına  sonsuz teşekür ederim,  ama Gümüşhanespor'u da maşa olarak kullanıpta birilerine iftira atan karalayan kötü zihniyette olan zavvallılarıda kınıyorum.

- - - - -