2019 Yerel Seçimleri yaklaşırken Gümüşhane’nin ilçe Belediye Başkanlarından birileri 2019 yerel seçimlerinde İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olmayacağını ancak Ak Parti Genel Merkezi aday gösterirse aday olurum diyerek açıklıyor.

O ilçe Belediye Başkanı ilçede hizmet yaptığını zannediyor.  Ama hizmeti Belediye değil Devletin başka bir kurumu yapıyor ve sonunda Belediyeye teslim ediyor. O Başkan’da aklı sıra ben hizmet yapıyorum diye övünürken ilçe halkının yarısından çoğunla konuşmayan birisi için o ilçe halkı şu cümleyi konuşuyor Bizim başkan “Önce İnsan ol Sonra Hizmet yap” çağrısında bulunuyorlar.

Bir Gazeteci olarak ilçe halkı ile yaptığımız röportajlarda halk şu ifadeleri kullanıyor Belediye Başkanımız İŞKUR üzerinden Belediyeye kendisine yakın olan kişileri alarak halk arasında ırkçılık ve ötekileştirmeye yol açtığını ifade ediyorlar.

Bu Belediye Başkanı hakkında çok sayıda vatandaşın Başbakanlık BİMER ve Cumhurbaşkanlığı CİMER’e şikâyet edildiği ifadeleri de gelen iddialar arasında. İlçe halkı ilçe Belediye Başkanının yaptığı hizmetleri ve yanlışlıkları eleştirdiği zaman Başkan hemen tavır alarak bu bizden değil buna Allahın Selamını vermeyen konuşmayan kin güden bir Belediye Başkanı bu ilçeye hizmet eder gibi görünse de insanlık olmadıktan sonra yapılan hizmetlerin ne anlamı var. Bu Başkan İslamiyet’e  yakın olduğundan ilçe halkı soruyor? İslamiyet’in  insanlardan küs olmak, insanlar arasında fitne yaratma, ayrımcılık ötekileştirme İslamiyet’in neresinde diye soruyorlar. 

- - - -