Ordu’nun Fatsa ilçesinden Ünye ilçesine gitmekte olan Altun K. yönetimindeki 52 EY 579 plakalı araç, Ünye ilçesinde devlet sahil yolu üzerindeki Jandarma Komutanlığı önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Züleyha Akçay, Ayşe Uysal ve Efe Uysal’a(çocuk)çarptı.

Yayalara çarpan otomobil duramayıp karşı yönden gelen Eren D. yönetimindeki 52 KF 001 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada, Züleyha Akçay ve Ayşe Uysal olay yerinde hayatını kaybederken, olay sırasında karşıdan karşıya geçmek de olan Ali İmran kazadan son anda kurtuldu.

Olay yerine gelen Ünye Cumhuriyet Savcısı’nın incelmesinin ardından ölenlerin cenazeleri Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Araçta bulunan Efe Uysal’a(çocuk) olay yerinde ilk müdahaleler yapıldı. Durumu ağır olan Efe Uysal Ünye Devlet hastanesinden, Özel bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Katliam gibi olan kazanın sürücüsü Altun K. kazayı yaptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ve jandarma ekiplerinin sıkı çalışmalar sonucunda yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yol kaza nedeniyle kısa bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Trafiği düzeni için de geçici yol güzergahı sağlandı.

Editör: Haber Merkezi