Ordu Valisi Seddar Yavuz, başlattığı 'Hayallerime Ortak Ol' Projesi kapsamında  şehit çocukları ile yetimlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Vali Seddar Yavuz, proje kapsamında;  5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Ordulu Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un çocukları Hasan Mert ve Enver Efe Akkuş'un, en büyük hayali olan Fenerbahçe-Galatasaray maçını tribünde izlemek olduğunu  öğrenmesi üzerine düğmeye basarak; geçen hafta sonu  Kadıköy'de Ülker Stadı'nda oynan Fenerbahçe ile Galatasaray maçını izlemelerini sağladı.

''Peyderpey bu istekler, hayaller yerine getirilecektir''
Projenin özveriyle devam ettiğini belirten Vali Seddar Yavuz:"Şehit ve gazi ile ahirete intikal etmiş ailelerimizin çocukları, devletin ve toplumun şefkatine emanet edilmiştir. Devletin ve hükümetin temsilcisi sıfatıyla özellikle vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin ailelerine önem veriyoruz. Çocuklarımıza birer mektup göndererek hayallerini sorduk. Şehidimiz Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un çocukları Hasan Mert ve Enver Efe’nin hayalinin Fenerbahçe-Galatasaray maçını İstanbul’da izlemek olduğunu öğrenince çocuklarımızın bu hayalini gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Diğer şehit çocuklarımızın ve yetimlerimizin de isteklerini, hayallerini yerine getireceğiz. Bunun için özel bir çalışma yürütüyoruz. Peyderpey bu istekler, hayaller yerine getirilecektir."dedi.

Editör: Haber Merkezi