Ülkemizde kadınlar için en değerli olan mücevherlerin ihtişam öğesi altın her sezon popülerliğini koruyor. Altının işlenerek oluşan küpeler ve takılar da kadınların zengin ve estetik görünmesini sağlar. Trabzon hasır küpeler göz kamaştıran modelleri ile takılar içerisinde en ağır ve zengin olan takılardır. Özellikle her zevke uygun şekilde üretilen bu küpeler sabit olarak tercih edilir.

Altınlar ayrıca bileklik, bilezik ve kolyelerin yapımında işçilikle vitrinleri süsler. Küpelerde Trabzon hasırı esintisi son günlerde en çok üretilen tasarımdır. Bu küpeler Karadeniz bölgesinde işlenen Trabzon hasırından oluşur. Bu hasır tekniği ile küpelere de ihtişam katar.

Küpelerde Ve Yüzükler de Trabzon Hasırı Esintisi Modelleri

Geleneksel ve modern tarzda tasarlanan Trabzon hasır küpelerin firmalarda 14 ya da 22 ayar olan seçenekleri bulunur. Bu altın küpe modelleri tamamen el ile örme eseridir. Halka küpeler altın küpeler olarak spor veya kombine uyum sağlayan aksesuardır. Özellikle bu tasarım ve ürün daha çok özel günlerde kullanılır. Halka küpe kullanım alanları doğum günü, konser, düğün gibi birçok alanda kadınların kıyafetlerini ve kulaklarını süsler.

Altın yüzükler günümüzde imitasyon ve altın yüzükler olarak iki şekilde piyasada yer alır. Altın yüzük modelleri farklı türde, ayarlanabilir tarzda olan yüzüklerdir. Pembe yeşil altın gibi altın türleri takılarda kullanılır.

choker kolye boyuna tam oturan zarif tasarımı olan altın kolye modelleridir. Bu tasarımla tasma kolyeler şeklinde altın ile birleşirler. Altın zincir kolye, altın harf kolyeler, altın kolye ucu, mesh altın kolye kadınların kullanımlarına ve tercihlerine göre tasarlanan eşsiz güzellikte olan takılardır.

Altının Bütünleyicisi Trabzon Hasır Bilezikler

Trabzon hasır bilezikler vazgeçilmez altın takılardandır. Özellikle işlemelerinde Anadolu'nun esintilerini taşıyan modelleri vardır. Buna istinaden asla modası geçmeyen ürünler olan Trabzon hasır bileklikler tamamen el emeği ve tek tek örgü tekniği ile yapılan tasarımlardır. Trabzon’da üretilen Trabzon hasır bileklikler işçiliğinde Karadenizli kadınlar tarafından örülme yapılır. En güzel modelleri Elizi sitesinde bulabilirsiniz.

Altın Bilezik Modelleri

Altın bilezik modelleri kelepçe şeklinde değerli taşlar ile süslenmiş veya hiç taş bulunmayan sade modelleri ile üretilen bileziklerdir. Trabzon hasır bilezikler set olarak Trabzon seti, Trabzon seti taşlı ve fantezi setler olarak vitrinlerde yer alır.

Bu değerli takılar için Elizi firması tüm modelleri ile sizleri bekliyor.

Editör: Haber Merkezi