Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün geçekleştirdiği Yozgat ziyaretinde, Yozgatlı olan Milli güreşçi Rıza Kayaalp'i evinde ziyaret etti. Kayalp'in Fatih Mahallesi Rıza Kayaalp Caddesi'ndeki aile ocağına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli güreşçiyi ve ailesini ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.  Yaklaşık bir saat süren ev ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ eşlik etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Kayaalp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine sözü olduğunu ve bunu ilk ziyaretinde yerine getirdiğini, ailece memnun olduklarını ve Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'a  yeni madalyalar için söz verdiğini belirterek;
 "Daha önceden sözü vardı  Sayın Cumhurbaşkanımızın, Yozgat'a geldiğinde evimize gelip, bir çayımızı  içecekti.  Şampiyonluğumu kutladığı zaman söylemişti.  Bu ziyaretinden dolayı  Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum, mutlu olduk. Cumhurbaşkanımız bize  verdiği sözünü yerine getirdi, bundan dolayı da çok mutluyuz. Benden yeni  şampiyonlukların sözünü aldı.  Ben de ülkemizin buna ihtiyacı olduğunu söyledim.   İnşallah ben de aynı şekilde devam edip, ülkemize yeni madalyalar kazandırmayı,  ülkemizi temsil etmeye devam ederim. Aile arasında güzel sohbetlerle, güzel bir  ziyaret oldu. Ailem de bu ziyareti bekliyordu, önceden sözü olduğunu biliyordu,  onlar için de güzel bir anı oldu." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi