"Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışının 100. yılı. Gazi İstanbul'dan yola çıkmış 19 Mayıs'ta Samsun'a gelecerek İstiklal Harbinin meşalesini burada yakmıştır.Samsun bu kutlu mücadelenin sadece ilk aıdmının atıldığı değil aynı zamanda ruhunun da şekillendiği yerdir.

"16 Mayıs'ta başalyıp 29 Ekim 2023 ıylına akdar devam edecek süreçte milli mücadelenin gerisindeki planı milletimizle birlikte ortaya koyacağız. Başlangıçlar önmldiir. O yüzden Moğolistan'a kadar gidip Orhun Yazıtları'na sahip çıktık. Bunun için Orta Asya'dan Başkanlara her yer ata mirasına dört elle sarılıyoruz. Bunun için gençler Kudüs davasını canımız pahasına sahipleniyoruz. Bunun için Mekke'nin Medine'nin medeniyetimizin sembolü olan şehirlerimizin üzerine çok titriyoruz.

"Ben millet bahçesi diyorum bu CHP zihniyeti kumarhane anlıyor.

"Bay Kemal diyor ki çiftçiler aç, ellerinden toprakları alındı. Eline dizine dursun. Samsunlu çiftçilerimize 2 kattrilyon destek verdik. Bakın 1,5 trilyona yakın tazminata mahkum oldu. İşi gücü yalan. Şu anda devam eden mahkemeler var. Onalrdan da gelecek. Bunun tazminatlaırnı ödemek için CHP'nin içinde bir kurul kuruldu, para topluyorlar milletvekillerindne. Onun için de rahat rahat yalan söyleyebiliyor. Onun oynayacak emcali de yok, bırakın onu kendi haline.

"Bay Kemal Almanya'da YPG paçavrasıyla fotoğraf çektirenlerle yanyana poz veriyor."

Editör: Haber Merkezi