Eğer adalet denilen kavramı yıpratırsanız o zaman devleti çökertirsiniz. Biz kendi ülkemizde adaleti aramak zorundayız. Hakimlerin adaleti yıpratmaması için hukukun üstünlüğü ve vicdanına göre karar vermeleri gerekir. Hukukun üstündeki bir güce teslim olmuşsa gücün iradesini dağıtmış olur.  Bir uyuşturucu baronu tutuklanmıştı. Ergenekon davasında gizli tanıktı. Sonra onun kumpas olduğu çıktı. Bu uyuşturucu baronu tekrar uyuşturucudan gözaltına alınıp tutuklandı. Sonra serbest bırakıldı. Niye serbest bırakıldı. Tahliye kararını veren hakim ‘iktidar partisinden eski vekil beni sürekli aradı, tahliye olması için baskı yaptı’ dedi.  Hakim serbest bırakıyor. Savcı itiraz ediyor, ama sırra kadem bastılar. Hepsi gitti. Bu mudur adalet? Bu adaleti Türkiye’nin başına musallat eden kişi sarayda oturan kişidir. 

'ADALETİN KENDİNE GELMESİ LAZIM'

İddianame yok. Bir yıldır tek kişilik odada. Mahkemeye çıkamıyor. Bunun için içeriden birisinin telefon etmesi mi lazım. Eren Erdem aynı şekilde. Yurt dışına kaçacak diye tutukluyorlar. O hareketin ne kadar tehlikeli olduğunu dünyaya duyurmuş, nasıl oluyor da Eren Erdem içeride uyuşturucu baronu dışarıda. Bu mudur adalet? Avukatları aldılar tutukladılar. Bir süre sonra serbest bıraktılar. Ertesi gün savcı itiraz etti, kaçarlar diye. Avukatlar kendileri geldiler, tutuklandılar. Adaletin kendisine gelmesi lazım. Bu kadar haksız uygulamalara yapan yargıçların görevden alınması lazım. Adalet çökünce iktidardaki siyasette çöker.

KAŞIKÇI CİNAYETİ

Adamlar Kaşıkçı'yı nasıl öldüreceklerini program yaptılar. Cesedi parçalandı, nerede olduğu belli değil. Bu işi yapan bütün uzmanlar geldiler, ellerini kollarını sallayarak yut dışına çıktılar. Siyasetin adalete gölge düşürdüğünü bir kez daha gördük. Niçin izin veriliyor katillerin gitmesine. Papaz nasıl yurt dışına gittiyse katillerde öyle gitti. Katilleri Suudi Kralının isteği üzerine serbest bıraktılar Katilleri serbest bırakanlar cinayet ortağıdırlar.  Beni üzen Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarını yerlerde süründürmektir. Kaşıkçı cinayeti için Türkiye neden seçildi. Neden Türkiye’ye git dediler? Çünkü Erdoğan avuçlarının içinde her dediklerini yaptırabilirler. Başka hiçbir neden yok. Çünkü Erdoğan teslim alınmış vaziyette.

"TÜRKİYE'YE OPERASYON HAZIRLAYANI AÇIKLA"

Buradan ak partıGenel Başkanı Erdoğan'a sesleniyorum. Türkiye'ye, bir ülke başkentinde operasyon hazırlanıyorsa bunu açıklamanız gerekir."

Editör: Haber Merkezi