Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından Rize’de düzenlenen iftar yemeği yerel ve idari yöneticileri buluşturdu.

İftar yemeğinde konuşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; “Bölgedeki 89 belediyenin 81’inin bu organizasyon içerisinde olması birlik ve bütünlüğü ifade etmektedir. İftarlar vesilesi ile de bu bütünlük artıyor. Ramazanı şerifinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ise yaptığı konuşmada; “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve ihtiyaç sahibi insanların gözetildiği Ramazan ayını, özüne layık bir şekilde yaşamalı, gönüller arasında köprüler kurarak, paylaşmayı ve birlikte yaşamayı egemen kılmalıyız. Bu duygu ve düşünceler ile bu akşam davetimize icabet eden değerli misafirlerimizin Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik eder, bu mübarek ayın sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik içerinde geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

İftar yemeğine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Rize iline bağlı tüm Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi