Merhaba değerli okurlar,

Trabzonspor bu hafta evinde oynadığı Alanya maçında, akıllardan hiç çıkmayacak bir mağlubiyet aldı.Öyle bir mağlubiyet aldı ki camiada o günden bu güne kimsenin ağzını bıçak açmadı, açmıyor.Evet şaka değil, gerçek... Trabzonspor, evinde Alanyaspor karşısında 3-0'lık skorla öndeyken, oyunu 3-4'lük skorla rakip takıma hediye(!) etti ve camiayı şoka soktu. Tüm taraftarlar, bu kötü gidişatın sorumlusu olarak teknik direktörü görerek Ersun YANAL’ı istifaya davet etti. Ersun YANAL, kendisine yöneltilen istifa sorularının üzerine şunları söyledi; "Futbol içinde seyirci konusunu burada çok konuşmamak gerekiyor. Önemli olan bizim takım ve takımdaki oyuncularla yapacağımız iletişim. Buradan ne seyirciye, ne yöneticiye ilişkin bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Önemli olan bizim takımla neler konuşacağımız." Yani bunun türkçe meali tazminatımı verirseniz giderim kendim istifa etmem.

Geçen haftaki yazımda, hocanın Volkan ŞEN'in hazır olmadığını söylediği halde, Başakşehir maçına kurtarıcı olarak sokulmasını çelişkili bulduğumu ifade etmiştim.Neyse ki Volkan geçen hafta topa değmedi de kimse hocaya serzenişte bulunmadı! Bu hafta sırf Lucescu, Volkan ŞEN’i izlesin diye oyuna erken soktu ve daha önce hocanın söylediği gibi hazır olmayan Volkan, sahada tel tel döküldü. Hocanın hedeflerini kestirmek zor. Ne yapmaya çalıştığı belli değil!

Ersun YANAL’ın maçtan önce sorulan bir soruya verdiği cevap çok ilginç. Muhabirin Fenerbahçe’nin geçen hafta Alanyaspor’a 4 gol atmasını sorması üzerine Ersun YANAL; "Fenerbahçe, herkese dört gol atabilecek bir takım, bizim için zor bir maç olacak," diyor. Fenerbahçe’yi elinden kaçıran bir takımın teknik direktörü olarak diyor ki Fenerbahçe ile bizi kıyaslama! Fenerbahçe kim, biz kim? Anlayana…

Velhasılı kelam, hocanın duyguları karışık... Aklı başka yerlerde. Bu iş böyle yürümez! Beşiktaş karşısında galibiyet alınacak olsa bile bu akılla şampiyonluk imkansız! O yüzden ellinci yılımızı daha fazla heba etmeden vedalaşmanın da bir seçenek olduğunu unutmamak gerekir.

Herkese rastgele…

- - - - -