Yaklaşan Mahalli İdareler seçimlerinde yurttaşların, 31 Martta, sadece kendilerini, ailelerini, çevrelerini ya da bulundukları ilin, ilçenin, coğrafyanın kaderini etkileyecek bir kararla değil, Türkiye’nin istikbalini etkileyecek bir kararla sandığa gideceklerinin altını çizen Yaşar, partisinin adaylarından beklenenleri ve İYİ Belediyecilikle neye cevap vereceklerini, nasıl hizmet sunacaklarını açıkladı.

Kullanılan her oy, aldığınız karar çok önemli bir özellik taşıyor!

Yaşar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle şunu belirtmek zorundayım; İYİ belediyeciliğin en büyük farklarından biri şu olacaktır; İYİ Partinin belediyecilik düzeni, adalet, dürüstlük, problemlere çözüm üreten bir anlayış içinde olacaktır. Bu noktada vatandaşımıza şu sözü rahatlıkla verebilirim; “Seçilen başkanlarımız koltuğa oturmak için seçilmiyorlar.” Yerel yönetimlerde esas olan halka hizmettir. Yerel Yönetimler Kanununa göre, belediyeler yetki ve imkân sahibi kurumlardır. Bu kurumlara seçilen belediye başkanları, ayrım gözetmeksizin bu imkânları, vatandaşı için objektif şekilde kullanmalıdırlar.”

Onlar, şehrin emini olacaklar ve gece gündüz demeden ev ev dolaşarak halka hizmet edecekler.

Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, partisinin adaylarına duydukları güveni de şu şekilde ifade etti; “Onlar, şehrin emini olacaklar ve gece gündüz demeden ev ev dolaşarak halka hizmet edecekler. Fedakâr olacaklar, koltuk yerine şantiyeleri, sokak ve caddeleri mekân edinecekler. Zafer; mücadele ve yürek ister, cesaret ister. Siyaset ateşten gömlek gibidir, göreni ısıtır, giyeni yakar. Onu giymek fedakârlık ister. Şairin dediği gibi “İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal, hamallık ki sonunda ne rütbe var ne de mal, yalnız acı bir lokma zehirle pişmiş aştan ve ayrılık atadan, vatandan, arkadaştan” hitabına mazhar olan İYİ yöneticilerimizi zor ve meşakkatli bir serüven bekliyor.

Bizim amacımız, birilerini bir yerlerde ve koltuğa oturtmak değil, aşkı ve liyakati olanı göreve getirmektir. Vatandaşımız için çalışacağına sonsuz inandığımız arkadaşlarımıza görev vermektir.”

Editör: Haber Merkezi