Şiran’da 31 Mart Seçimlerinde Ak Partinin Şiran Belediyesini kaybetmesinin nedeni Ak Parti Şiran İlçe Başkanlığından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Şiran’ının Başarılı Belediye Başkanı Yavuz Altınparmak’ın  31 Mart Seçimlerinde  Ak Parti Şiran Belediyesini  kaybettiren isim ilçe Başkanı Erhan Güngör  olduğu  kesinleşti.

Haber Merkezimizin Şiran’da bir haberi araştırmak için İlçeye gittiğimizde ilçe halkıyla beraber sohbet esnasında yaptığımız röportajlar doğrultusunda Şiran Ak Parti ilçe Başkanı Erhan Güngör hakkında ilçe halkı şöyle konuştu. “Şiran İlçe Başkanlığına Erhan Güngör’ün gelmesi baştan sona kadar yanlıştı. Erhan Güngör Erzincan Cemaatinin pençesine sığınarak ilçe Başkanlığına geldiğinde tüm ilçe halkı iyi biliyor Ak Partili Belediye Başkanımız Yavuz Altıparmak hakkında söylediği cümleleri partili partisiz tüm ilçe halkı iyi biliyor ve halen daha halk arasında konuşuluyor. Erhan Güngör adlı kişi ‘kendimi de bitireceğim Başkan Yavuz Altıparmak’ı ’da bitireceğim’ sözünü resmen kullandı” şeklinde konuştular.

Sorumlular Celalettin Köse ve Osman Akgül’dür

Şiran İlçe halkı olarak ilçe Başkanı Erhan Güngör’ün söylediklerini tavırlarını ilçe yönetiminden arkadaşlarla birlikte Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’a ilettik.  İlçe deki bu sorunlar Gümüşhane il Başkanı Av. Celalettin Köse’ye ve Gümüşhane Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’e bu sıkıntılar iletildi ancak İl Başkanımız ve Milletvekilimiz ilçe halkının, Ak Parti teşkilatının ve Belediye Başkanının bu sözlerini değerlendirmeyerek Erhan Güngör isminde Erzincan Cemaatinden dolayı durdular ve Şiran’da Ak Parti kaybetti.

Şiran Ak Parti ilçe Başkanı Erhan Güngör MHP’ye Çalıştı

İlçe halkı 31 Mart Şiran Belediye Seçimlerini Değerlendirmesini yaparak şöyle devam ettiler “31 Mart Mahalli idareler Genel Seçimlerinde Şiran Ak Parti ilçe Başkanı Erhan Güngör Resmen MHP’nin adayına çalıştı bunu tüm ilçe halkı çok iyi biliyor. İlçemiz Belediye Hizmetlerini Ak Parti Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak sayesinde ilçemiz çok ciddi hizmet aldı.   Şimdi Başkanımız değişti Hizmet etmek ustalık işidir hiç ustayla çırak bir olur mu misali ilçe Halkı olarak Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti Genel Merkez idarecilerine sesleniyoruz. İlçemizi Ak Parti Hizmetlerinden beş yıl mahrum bırakan başta Şiran İlçe Başkanı Erhan Güngör’ün ilçe Başkanlığından bir an önce alınarak  Ak Partiyi  Şiran’da yeniden canlandıracak bir  başkanla beraber 2023 seçimlerine  hazırlık çalışmalarını  yapılmalıdır” ifadelerini kullandılar

Editör: Haber Merkezi