Cumhurbaşkanının kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirten Başkan Genç, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle tekrar Ortahisar Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmekten dolayı büyük bir onur ve şeref duyuyorum. 2002 yılından itibaren eşsiz liderliği ve önderliği ile Müslüman coğrafyasının yanı sıra dünyadaki ezilen bütün mazlum milletlerin gür çıkan sesi olan Cumhurbaşkanımız tarafından Ortahisar Belediye başkanlığı adaylığı görevine tekrar layık görülmenin benim için anlamı ve önemi çok büyüktür."

"PROJELERİMİZİ KARARLILIKLA YÜRÜTECEĞİZ"

"Kuruluşundan itibaren AK davamıza sadakatle bağlı bir dava neferi olarak bundan sonra da partimizin ilke ve prensipleri doğrultusunda halkımıza hizmet etmeye, halkımızın gönlüne girmeye ilk günkü şevkimiz ve heyecanımızla devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmet ve projelerin toplamından daha fazla projeyi, 15 yıl gibi kısa zaman diliminde hayata geçirerek ülkemizin kaderini değiştiren ve Türkiye'mizi bütün dünyada sözü geçen ülkeler arasına sokan AK Partimizin bundan sonra da yapacağı birçok proje ve hizmet vardır. Milletimiz bizden ivedilikle bu projeleri ve hizmetleri hayata geçirmemizi beklemektedir. Bu doğrultuda halkımızın hiçbir beklentisini ve isteğini boşa çıkarmamış olan AK Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz için elzem gördüğü 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin hayata geçirilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Kuruluşundan itibaren birçok devrimlere imza atan, halk ile devleti buluşturarak statükocu devlet anlayışını yıkan, ayrımcılık yapılarak ötekileştirilen ve ezilenlerin sesi olan AK Partimizin en öncelikli meselelerinden bir tanesi de Türkiye'mizi her anlamda müreffeh bir ülke haline getirmektir. Bu doğrultuda her türlü fedakârlığı ve özveriyi ortaya koyarak çalışmalarımızı ve projelerimizi kararlılıkla ve azimle sürdüreceğiz."

"HALKIMIZIN TERCİHİNDEN ŞÜPHE DUYMUYORUM"

"AK Parti kurucu Ortahisar Belediye başkanı olarak Ortahisar Belediyesi'nin kısa bir zaman zarfından kurumsal bir yapıya kavuşmasını sağladık. Bunun yanında ürettiğimiz proje ve hizmetlerle bütün Türkiye sathında ilçemizin adının duyurulmasına önayak olduk. Özellikle halkımıza taahhüt ettiğimiz projelerin hayata geçirilmesi için bürokratik, finansal ve hukuksal olarak ciddi mücadeleler ortaya koyarak bir bir projelerimizi hayata geçirdik. Bu anlamda gururla ve mutlulukla ifade edebilirim ki, programımıza koyarak yapmaya söz verdiğimiz projelerin büyük çoğunluğunu birer birer yerine getirdik. Bundan sonra da gerek devam eden, gerekse taslak aşamasında olan bütün projelerimizi biran önce hayata geçirerek, ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için; bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın bize olan güvenini ve itimatını bugüne kadar boşa çıkarmadık. Bundan sonra da ilkelerimiz gereği, ekip ruhuyla hareket ederek, kentimizin bütün paydaşlarının katılımını sağlayıp, Ortahisar Belediyemizin vizyon ve perspektifi doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Ve güzel Ortahisar'ımızı her yönüyle daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu manada üstlenmiş olduğumuz sorumluluk ve misyonun bilincindeyiz. Halkımız tıpkı bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde de iradesini ve tercihini AK Parti'den yana kullanacaktır. Buna samimiyetle inanıyor ve halkımızın teveccühünden en ufak bir şüphe dahi duymuyorum. Bu manada, 31 Mart Yerel Seçimlerine katılacak bütün belediye başkan adaylarımıza, belde belediye başkan adaylarımıza, muhtarlarımıza, başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum."

"Sözlerime burada son verirken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu görevi bana tevdi etmesinden büyük bir onur ve kıvanç duyduğumu belirterek, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti Genel Merkezi'mize teşekkürlerimi arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi