Trabzon yeni Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanı  Ahmet Kenan Akçay ve ilçe Yönetimi Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptıkları basın açıklamasının ardından  Ortahisar İlçe Başkanı ve yöneticileri toplu olarak istifa ettiğini açıkladılar.

Yeni Refah Partisi  Ortahisar İlçe Başkanı  Ahmet Kenan Akçay, yaptığı açıklamada şöyle konuştu “Partimize, Davamıza, Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a olan sevgimiz ve inancımız tamdır. Ancak mevcut İl Başkanı ve bazı İl Yöneticileri MİLLİ GÖRÜŞ Davasını ileriye götürememiş, teşkilatları kucaklamamış ve Trabzon gibi önemli bir şehirde misyon ve vizyon olarak yetersiz kaldıklarını maalesef görmekteyiz. Yapmış olduğumuz yapıcı eleştirilerin ciddiye alınmaması ve hiçbir konuda istişare edilmemesi bizi ayrıca üzmektedir.  Mevcut İl Başkanı 9 aylık süreçte İlçe Teşkilatlarını kuramamış, kendi İl Yönetimi dağılmış, İl ve İlçeler arasında kopukluğa sebep olmuştur.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, İl Başkanı olarak varlık göstermek yerine Ortahisar İlçe Teşkilatı ile uğraşarak arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu bozmaktan, Trazon’un asıl ihtiyacı olan meseleler ve sıkıntılar ile ilgilenmemişti.

Bu saatten sonra mevcut İl Başkanı ile kesinlikle çalışamayacağımdan dolayı ben Ahmet Kenan Akçay İlçe Başkanı olarak ve burada bulunan Arkadaşlarım Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa ediyoruz. Bu İstifa kesinlikle YENİDEN REFAH PARTİMİZDEN değil, yalnız buradaki İlçe Yönetim Kurulu üyeliğimizdendir.

Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan ve desteklerini bir an bile eksik etmeyen değerli İlçe Başkanlarımız ve kıymetli Delegelerimize şükranlarımızı sunmaktayız. 15. Eylül de gerçekleşecek Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresinde, güçlünün değil hak edenin kazanacağı bir kongre gerçekleşmesini diliyoruz.      

Bu istifaya rağmen Kongre süresince üzerimize düşeni yapıp, Genel Başkanımızı Trabzon’ da en güzel şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz bu davada makam mevki için değil Allah rızası için varız. Bu teşkilatı bu hallere getirenleri de Allah’a havale ediyoruz” ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi