İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü Belediye Otobüs  hat Şoförlerinin Sendikası olan  Genel İŞ.DİSK.SEN. 1 Nolu Şubenin 04 .11 . 2022 Tarihinde  yapılacak olan seçimlerinde aday olan Ozan Ölmez, Ekip arkadaşları ile birlikte İzmir ve ilçelerinde bulunan Büyükşehir Belediye Otobüs Garajlarını dolaşarak meslektaşlarının  sorunlarını  dinleyerek  çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Ölmez , Listesindeki Ekip arkadaşları ile beraber  Torbalı Belediye Otobüs Garajını  ve bu garaja başlı olan Tire ve Bayındır Belediye otobüs Garajlarını da ziyaret ederek  buradaki Meslektaşlarının sorunlarını dinleyerek  seçimleri kazandığında meslektaşlarının  sorunlarına çözüm bulacağının sözünü meslektaşlarına verdi.

Ozan Ölmez, Torbalı, Tire ve Bayındır Garajında Meslektaşlarına  yaptığı  açıklamasında " Sorunları Dinlemeye değil Çözmeye Geliyorum " sözünü anımsatarak sözlerine  şöyle devam etti."   yıllardır bu garajlarda  bitmek bilmeyen sorunlarımızı her ne kadar dile getirsek de arkadaşlarımız  dinlediler Notlarını aldılar ama ne yazık ki yıllardı hiç bir çözüm bulunamadı. Bu düşünceyle yola çıkarak 4 Kasım 2022 Seçimlerinde seçilirsem bu sorunları hep birlikte açacağız" açıklamalarını yaptı.

Editör: Haber Merkezi