Trabzonspor da 3-4 haftalık sakatlığının ardından tekrar yeşil sahalara dönecek olmasının heyecanını taşıyan golcü oyuncu Burak Yılmaz A Spor'a birtakım açıklamalarda bulundu

GOLCÜ OLMAK İDDİAM YOK

"Gol krallığı konusunda bir iddiam yok. Maçların hepsinde oynayabilsem iddiam olur ama, sakatlık olduğundan bir iddiam yok. Türkiye Süper Ligi'nde oynayan tüm oyuncuların iyi olduğunu düşünüyorum. Cenk kardeşim benim, çok seviyorum. Gol atınca çok mutlu oluyorum. Milli Takım'dan arkadaşım. Sonuçta bir Türk, Türk oyuncunun gol atması beni sevindiriyor. İnşallah öyle devam eder, nazar değmez."

ERSUN HOCANIN KANI TAKIMLA UYUŞMADI

"Ersun hocaya hepinizin önünde teşekkür ederim. Takımı için her şeyi yapan, gecesini gündüzüne katan, hayatını takımına harcamış bir hoca. Bazen olmayabiliyor, ne kadar istersen iste, uyuşmayabiliyor. Bu da futbolun içinde var, kabul etmek lazım. Ersun hocanın hocalığı ile alakalı, kendisini kanıtlamış, Anadolu kulübünde ekstra başarılar kazanmış bir insan. Hocanın kanı burayla uyuşmadı diyorum ama, bir şeyleri elimizden kaçırdık diyorum. Neyi yapamadığımızı hocamız daha iyi biliyordur"

2010-11'E  ŞEHİR OLARAK TAKILI KALDIK

"Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Biraz geriye düşnmüş olmamız, bu şampiyonluğu kovalamayacağımız anlamına gelmez. Biz bütün maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Türkiye Kupası hedefimiz var, geçmişte de almıştık. Trabzonspor'un hedefi bitmez. Biraz yukarıdan uzaklaştık gibi görünüyor ama, kamp bize iyi geldi. İstediğimiz hedeflere doğru yürüyeceğimizi düşünüyorum. Şehir olarak, camia olarak, kulüp olarak 2010-11'e çok takılı kaldık ve diğer sezonları unuttuk. Bunu tekrardan açıp speküle etmek istemiyorum. Benim sözlerim, tavrım nettir bu konuyla alakalı."

"ABDÜLKADİR VE YUSUF ÖNCE TRABZON'DA ASLANLAR GİBİ OYNAYACAK"

"Abdülkadir ve Yusuf için transfer kulübümüzün bileceği iştir. Ama önce Trabzonspor'da dolu dolu oynamalılar, önce aslanlar gibi Trabzonspor'da oynayacaklar."

Editör: Haber Merkezi