Fenerbahçe başkanlığına aday olacak Ali Koç’un adaylığı hakkında konuşan Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un ne şartlarda olursa olsun adaylıktan vazgeçmeyeceğini belirtti. Fenerbahçe’de gelecek yıl yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkanlığını açıklayan iş adamı Ali Koç hakkında sürpriz bir iddia da ortaya çıktı.

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu ‘Hafta Sonu’ isimli programa katılan Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü’ne başkan adayı olması ile sohbetlerinden bahsederken, başkan adayının oldukça kararlı olduğunu ve başkanlıktan vazgeçmeyeceğini söyledi. Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un “Kendime söz verdim. Bu nedenle adaylıktan asla vazgeçemem. Ancak Aziz Yıldırım ‘Ben aday olmuyorum’ demezse kazanma şansım çok yüksek değil” dediğini söyledi. Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un Fenerbahçe Başkanı olmayı hak eden bir isim olduğunun da altını çizdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe başkanları arasında yapılan kıyaslamada bazı iddialarda bulunan Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçeli iş adamlarının takımlarına sahip çıktığını gözlemlediğini söylerken, Galatasaraylı iş adamlarının ise bu konularda uzak durmayı seçtiklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi