Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda gerçekleşen toplantıya Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Arslan katıldı.

Tolantıda konuşan Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, “Böyle bir organizasyonda yer almak bize onur ve gurur vermekte. Bursaspor Kulübü olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Kanser, yaş, cinsiyet, ırk ayrımı gözetmeksizin insanlığı tehdit ediyor. Farkındalık ve bilinçlenme çok büyük önem arz ediyor. Böyle bir hastalığın mücadelesi topyekün yapılmalı. Sayın İl Sağlık Müdürümüzün de paylaştığı gibi tüm vatandaşlarımızı Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ketem Merkezlerinde ücretsiz tarama yaptırmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Bursa'da yer alan 4 KETEM Biriminde vatandaşlara ücretsiz kanser taraması hizmeti veriliyor. Bunun yanı sıra mobil mamografi aracı vasıtasıyla KETEM’lere uzak olan vatandaşların oturduğu bölgelere gidilerek kanser taramalarını gerçekleştiriliyor. Böylece KETEM’lere gelemeyen vatandaşları kendi oturdukları bölgelerde tarama fırsatı elde ediyor.

Editör: Haber Merkezi