Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolsburg forması giyen A Milli futbolcu Gümüşhaneli hemşerimiz Yunus Mallı Trabzonspor’a transfer oldu. Mallı’nın transferi

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Yunus Mallı İstanbul'a geldi. Yunus, basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Yunus konuşmasında, "Transfer kesinleşti diyebiliriz. Trabzon'da yapmamız gerekenler var oraya gideceğiz. Gereken açıklama kulüp tarafından yapılacak. Heyecanlıyım inşallah güzel bir süreç olacak." dedi.

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği milli futbolcu Yunus Mallı, Türkiye'ye geldi.

Yunus, havaalanında basın menusplarına yaptığı açıklamada, "Transfer kesinleşti diyebiliriz. Trabzon'da yapmamız gerekenler var oraya gideceğiz. Gereken açıklama kulüp tarafından yapılacak. Heyecanlıyım inşallah güzel bir süreç olacak." ifadelerini kullandı.

TRANSFER KAP'A BİLDİRİLMİŞTİ

Fırtına, daha önce Bakasetas ve Yunus Mallı için transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirmişti.

YUNUS MALLI KİMDİR?

Gümüşhaneli 28 yaşındaki milli futbolcu, tüm kariyerini Almanya'da geçirdi, Kassel, M'Gladbach, Mainz, Wolfsburg ve Union Berlin formaları giydi. Kariyerinde toplam 365 maça çıkan Yunus, 68 gol ve 46 asistlik performans sergiledi. Kassel doğumlu futbolcu, A Milli Takım formasını da 25 defa giydi ve 1 gol attı.

.

.

Editör: Haber Merkezi