Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 13. haftasında Gümüşhanespor, kendi evinde Zonguldak Kömürspor ile karşılaşıyor. Bu sezon oynadığı 12 maçtan 7 galibiyet 3 beraberlik 2'de mağlubiyetle ayrılan Gümüşhanespor, Zonguldak Kömürspor'u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Zonguldak Kömürspor ise geride kalan 12 haftada 5 galibiyet 4 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı. Gümüşhanespor, kendi evinde oynadığı 6 maçı da kaybetmedi. Zonguldak Kömürspor ise deplasmanda 4 maçtır kaybetmiyor, toplamda ise 6 maçtır kaybetmiyor.

HEDEF 3 PUAN

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin 12. haftasında aldığı Niğde Belediyespor galibiyetiyle yeniden kazandığı liderlik koltuğunu kaybetmek istemiyor. Bu sezon şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkan ekibimiz, Zonguldak Kömürspor maçına galibiyet parolasıyla çıkacak.

GÜMÜŞHANESPOR'UN SON 5 MAÇI

Gümüşhanespor  2 - 0  Niğde Belediyespor

Pendikspor  1 - 0  Gümüşhanespor

Gümüşhanespor  2 - 2  Hacettepe

Buğsaşspor  1 - 1  Gümüşhanespor

Gümüşhanespor 5 - 0 Karşıyaka

GÜMÜŞHANESPOR MAÇI TV'DE YAYINLANACAK MI?

Ligde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Gümüşhanespor, Zonguldak Kömürspor maçına galibiyet için çıkıyor. Müsabaka saat 13. 00'da başlayacak ve ÇAYTV'den canlı yayınlanacak. Ayrıca Gümüşhanespor - Niğde Belediyespor maçını www.anindahaberler.com.tr adresinden canlı takip edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi