Spor Toto Süper Lig 21'inci hafta maçında Galatasaray kendi sahasında Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak söz alan Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Buradan en kötü bir puanla ayrılırız demiştik, iyi çalıştık. Hesaplamadığımız pozisyonlardan gol yedik, maçı ilk yarı kaybettik. İkinci yarı çabaladık ama pozisyon üretemedik. Bir iki pozisyon vardı ama net değildi. İyi oynadığımızı söyleyemem. Oyuncularımın özverili olması önemli. Yavaş yavaş oturuyor bazı şeyler. Önümüzdeki hafta Kayserispor'la oynayacağız. Zor ve önemli bir maç. İnşallah o maçta bugünü telafi ederiz" dedi.

HAMZAOĞLU: "PUAN HESABI YAPMIYORUM"

"Kaç puanla ligde kalacağınızı düşünüyorsunuz" sorusuna yanıt veren Hamzaoğlu, "Puan hesabı yapmıyorum. Ligde kalmamız için maçları kazanmamız gerekiyor. Alabildiğimiz puanı alıp, sezon sonu sıralamadaki yere bakacağız. Birkaç hafta içinde iyi bir Antalyaspor izleyeceğiz" diye konuştu.

"FATİH TERİM, GALATASARAY DENİNCE AKLA GELEN İLK İSİM"

Tudor ve Terim dönemleri arasındaki farkı değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, "Değerlendirme yapmasam daha iyi olur. Bu saatten sonra değerlendirmeye gerek yok. Fatih Terim, Galatasaray için önemli bir insan, akla gelen ilk isim. Bunu hak etmiş bir insan. Kendisine başarılar diliyorum. Tudor ile ilgili de bir şey söylemek istemiyorum. O da Galatasaray'a hizmet etti, saygım var" ifadelerini kullandı.

"SADECE ANTALYASPOR'U DÜŞÜNÜYORUM"

Hamzaoğlu, "Galatasaray'a geri dönmek kafanızda var mı" sorusuna, "Bugün bunları konuşmanın bir anlamı yok. Bugün başka şeyleri konuşmak lazım. Antalyaspor'u düşünüyorum. Nasıl yukarı çıkacağını, ileriki yıllarda neler yapacağımızı düşünüyorum" yanıtını verdi.

Deneyimli teknik adam son olarak şunları söyledi: "Yanlış bir 11'le çıktığımızı düşünmüyorum. Maçı biraz daha ileriki dakikalara taşıyabilseydik, daha farkı hamleler yapabilirdik. Çıkarken kaptırmamak gerekiyor. Galatasaray gibi bir takım da bunu affetmiyor. İyi oyuncuları var. Galatasaray'ı tebrik ediyorum."

Editör: Haber Merkezi