Gümüşhane’nin Torul İlçesinde öyle bir işe imza atılıyor ki Sosyal medya kullanıcısı insanlar için hoşuna gidecek cinsten. Yapımına başlanan seyir terası yaklaşık 240 metrelik yüksekliği ile selfie çekenler için farklı bir macera olacağa benziyor.

“Zirvelere dokunuyoruz”

Torul’un yeni simgesi haline gelen seyir terası, adrenalin tutkunlarının yanı sıra eşsiz manzarası ile sosyal medya kullanıcılarına da ev sahipliği yapıyor. Coğrafi konumu itibari ile dikkat çeken ve “Zirvelere dokunuyoruz” sloganı ile fotoğraf çekmeyi ve çektirmeyi sevenlerin uğrak yeri olan proje, ilçe merkezinin yanı başında bulunan tarihi kale kalıntısını da ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

“Selfie Point”

Metrelerce yükseklikten eşsiz bir Torul manzarası sunan seyir terası, projelendirilmeleri tamamlanan ve yapımı devam eden sosyal tesisler ile de büyük beğeni topladı. “selfie point” noktası olarak nitelendirilen seyir terası ayrıca, Gümüşhane Trabzon karayolundan yaklaşık 3 kilometrelik mesafelik ulaşım imkanı ve yüksekliği ile benzerlerine üstünlük sağlıyor.

Editör: Haber Merkezi