Anında Haberler istihbarat servisinin Şehit Necmettin Yılmaz’ın kaybolduğunda ve sonrasında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ve Necmettin öğretmenin görev yaptığı köy ve civar köylerde yapılan araştırmalarda yeni bilgiler ortaya atıldı. Necmettin Yılmaz, Siverek ilçesinden çıktığında Necmettin Öğretmenin aracını Diyarbakır’ın girişine kadar 21 plakalı bir aracın takip ettiği ortaya çıktı. Diyarbakır’ın çıkışında takip eden araç kameralara daha takılmadı.

Şehit Necmettin Yılmaz’ı PKK’lılar Nerede durdurup kimlik kontrolü yaptı.

Siverek ilçesinin Çiftçibaşı köyünde ve civar köylerde yapılan araştırmalarda Şehit Necmettin Yılmaz’ın aracı PKK’lı Teröristler tarafından yolda durdurulup yapılan kimlik kontrolünde PKK’lı Teröristlerin kimlikteki isme göre Sosyal medya hesabı Facebook’tan isimle yaptıkları arama sonucunda Necmettin öğretmenin aşırı milliyetçilik paylaşımları olduğundan Necmettin öğretmen öldürülmüş iddiaları Siverek ilçesinde halkın ağzında dolaşıyor.

Anında haberler ekibi olarak ortaya atılan iddiaların doğruluğunu araştırıp kamuoyuna doğru bilgiler vermeye devam edeceğiz. Şehit Necmettin Yılmaz’ın katil ve azmettiricileri yakalana kadar bu araştırmalarımızı devam edecektir.

  

Editör: Haber Merkezi