Kemal Emiroğlu, 2019 Mart ayından yapılması beklenen yerel seçimlerinde Torul Belediye Başkanlığına Milliyetçi Harekât partisinin “İttifak’ın” en güçlü adaylarından  birisi olduğu söylenmektedir.  Gümüşhane Haber Gazetesine olarak. Emiroğlu, ile yaptığımız söyleşide kendisine sorduğumuz soruları yanıtladı.  Gümüşhane Belediyesinin çeşitli kademelerinde görev Kemal Emiroğlu, Belediyecilikte oldukça deneyimli bir yapısı olduğu da halk tarafından bilinmektedir. Kemal Emiroğlu, Gümüşhane ve Torul’u spor dalında bir çok spor dalında hakemlik yaparak özellikle Gümüşhane ve Torul bölgesinde voleybol Gümüşhane temsilciliği yapan Emiroğlu, bölge halkı tarafından çok sevilip sayılan bir kimliği olduğu vatandaşlar tarafından bilinmektedir.

Neden Torul Belediyesi!

 Gümüşhane Haber Gazetesi ve Anında Haberler internet sitesinin sahibi Salih Zengin, Sordu?  “Başkanım öncelikle 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlerde MHP’den Torul Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğunuzu açıkladınız Neden Torul? “Sorusunu sordu.

Kemal Emiroğlu Gazeteci Salih Zengin’in Sorusunu şöyle cevapladı. “Öncelikle Torul’u olmam birinci özelliktir. Gümüşhane il merkezinde yaşamamakta olduğumda Gümüşhane’de yaşayan Torul’uların  her zaman  yanında oldum olmaya da devam ediyorum.

Torul Belediyesinin roma döneminden günümüze kadar uzanan Bizans ve Türk tarihinin varlığını hissettiren bir ilçe olması nedeniyle Torul yıllardan beri ciddi bir anlamda hizmet almadığından ve Torul halkının her zaman geri planda düşünen bir anlayış gördüğümden dolayı Torul Belediye Başkanlığından aday adayıyım. Torul’da günü kurtarmak için görev alan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun şirin ilçemize imkanlar doğrultusunda bireyler yapmak için mücadele ettiler.

Benim asıl Torul Belediyesine aday olmamın asıl nedeni Torul halkı için hiç siyasi ayrım gözetmeden tüm Torul halkıyla beraber bir Torul Belediyesi yönetim anlayışımdır. Torul’a tünelle girip Tünelden çıkıp gitmek değil bu düşüncede bir Torul  yönetilme ve Torul halkını  bir kenara çekmek anlayışını gördüğümden Torul Belediyesine Milliyetçi Harekat Partisi MHP’den aday  adayı oldum.

Editör: Haber Merkezi