Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinin Çiftçibaşı köyünde Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz yaz tatilini geçirmek için memleketi Gümüşhane’ye gelirken Tunceli Pülümür karayolunda PKK Terör örgütü tarafından Necmettin Yılmaz Öğretmenin aracı durdurularak aracı önce kurşunlayarak sonrada yakarak aracı kullanılmaz hale getiren örgüt militanları Necmettin öğretmeni rehin alarak ve sonrada öldürerek şehit eden Örgüte Şehit Necmettin Yılmaz’ın ismini PKK terör örgütüne kim verdi.

Anında Haber Ailesi olarak Şehit Necmettin Öğretmenin görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinin Çiftçibaşı köyü ve ilçede 15 gün yaptığımız araştırmalarda çok ilginç iddialarla gündeme damgasını vurdu. Çiftçibaşı köyü, Emek Köyü, Çubuklu köyü ve Siverek ilçe halkınla yaptığımız röportajlarda ortaya atılan iddialar araştırdığımızda isnat edilen iddiaların doğru olduğu ihtimallerinin yüksek olduğu anlaşıldı.

Necmettin Öğretmen referandum seçimlerinde Necmettin Yılmaz, Siverek’in Emek Köyünde Sandık başkanı olarak görevliydi. Seçim sabahı yasal oy kullanma saati geldiğinde köylüler açık oy kullanmak istediler. Necmettin Yılmaz’ında açık oyun kullanılması seçim hükümlerine göre yasak olduğundan devreye Siverek Belediyesinin Meclis üyelerinden birisi giriyor. Belediye meclis üyesi de Necmettin öğretmenden bırak açık oy kullansınlar sözlerine Necmettin Öğretmen olmaz beni yakarsınız sözlerinin üzerine Belediye Meclis Üyesi Necmettin Öğretmenin görev yaptığı köyün muhtarını arayarak Muhtarım şu hocanıza bir şey deyin bize zorluk çıkarıyor diye Necmettin öğretmeni şikâyet etti köy muhtarına. Necmettin Öğretmen açık oyun kullanılmayacağını ikazlarına direnen Meclis üyesiyle aralarında çıkan tartışma sonunda Öğretmen Necmettin Yılmaz jandarmaya durumu bildiriyor jandarma kontrolünde oylar kullanılıyor. Belediye meclis üyesi Necmettin Öğretmene bu olay burada bitmedi diyerek tehditler savurdu Necmettin öğretmene.

Bu iddialar üzerine Belediye Meclis üyesinin hakkında ilçede yaptığımız araştırmalarda bu meclis üyesinin PKK terör örgütünün içerisinde yakın akrabaları olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci olarak elde ettiğimiz bilgileri önce Necmettin öğretmenin soruşturmasını yürüten Tunceli terörle mücadele ekiplerine bildirdik. Bu Belediye Meclis üyesinin sosyal medya üzerinden yaptığımız araştırma da sadece 62. Hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlunun paylaşımlarını yaptı. Şuan ki başbakanımız Binali Yıldırım’la ilgili hiçbir paylaşımı olmadığı da ortaya çıktı.  Köyler ve ilçe halkından aldığımız bilgilerde sadece bu bölgede sadece HDP’nin içerisinde değil tüm Siyasi partilerde PKK sempatizanı olduğunu vurguladılar.

Anında Haberler ailesi olarak bu işin arkasını bırakmadık bırakmayacağız da  bu Belediye Meclis üyesinin PKK terör örgütünde ki akrabalarının isimlerini araştırıp Belediye Meclis üyesinin bu olayla bağlantısının boyutunu çıkarıp o meclis üyesini yargı karşısına çıkaracağız.

Editör: Haber Merkezi