2019 yerel seçimlerine yaklaşır iken tüm Türkiye’de   olduğu gibi Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Torul Belediye Başkanlığı için Gümüşhane Haber Gazetesinin yaptığı kamu oyu anketinde Torul halkı Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu’nun 2019 seçimlerinde  “DEVAM”  etmesini istiyorlar.

Torul halkı Başkan Köroğlu için şu İfadeleri kullandı ” Torul Gümüşhane’nin ücra köşesinde unutulmuş  bir ilçe iken 2014 Seçimlerinde  Ak Parti’den Torul Belediye Başkanlığına Seçilen Nida Köroğlu 4 yıl içerisinde Torul’a 40 yılda yapılmayan  hizmeti  yaparak  ilçede Belediyeciliğin hizmet ağını ortaya koymuştur. İlçe merkezine yapılan Cam Seyir Terası, ve Saat kulesi  ilçeye Turist gelmesi ve  Doğu Karadeniz Bölgesine gelen turistlerin Torul Cam Seyir terasına  gidelim demesini sağlayan bir başkanın  ilçeye sağladığı hizmete bakalım.  Bu hizmetler yapılır iken  bazı kişilerin bu hizmetleri  gerek kıskanma gerekse bu hizmetler üzerinden çeşitli  provaganda  yaparak Başkanı karalamaktan ve iftira atmaktan başka bir şey değildir.

Açık ve net konuşalım  Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nun  her insanın bir kusuru olur düşüncesiyle  bizim başkanda da biraz kincilik ve insanlardan küsme huyu vardır.  Bu   hepimizde olduğu gibi küçük bir kusurdur biz ilçe halkı olarak inanıyoruz ki?  Başkanımız  bu hatasını anlayıp telafi edecektir.  Bu düşünce içerisinde   önümüzdeki   2019 yerel seçimlerinde  Torullun yaşanabilir bir ilçe  olması  için bizim sevdamız Torul ise  başkan Köpoğlunun  2019 yerel seçimlerinde  Torul’un daha çok hizmet alabilmesi için yeniden Nidai Köroğlu’nu Torul Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” ifadesini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi