Gümüşhane Haber Gazetesi ve ANINDA HABERLER ailesi olarak 2019’da Türkiye’de yapılması beklenen yerel Seçimler için Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaptığımız anket ve kamuoyu çalışmalarında halkın İlçe Belediye Başkanı Nidai Köroğlu için düşüncelerini Gazetemizde ve Haber Sitemizde yayımladık.  Bu çalışmalar kapsamında Torul Esnafının sesine kulak vermeyi de ilkeli BASIN anlayışı olarak Torul Esnafının sesini kamuoyuna duyurmayı ilke edindik.

Torul Esnafı Belediye Başkanı Nidai Köroğlu için bakalım ne dedi. “Torul Esnafı Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu, 2014 yerel Seçimlerinde Torul’dan Belediye Başkanlığına seçtiğimiz Başkan Köroğlu, İmkanlar doğrultusunda ilçeye hizmet etmeye başladı. Bu hizmetlerden memnun olan da var olmayanda ama en önemlisi geçtiğimiz Ramazan aylarında Torul Kaymakamlığı ile Torul Belediyesi İFTAR Programı düzenledi. İftar programında verilen yemeği Başkan Trabzon’dan getirirken pideyi Gümüşhane’den Rize’den ÇAYKUR’dan çay arabasını getirerek   yaptığı bu davranışı bu ilçede bulunan Lokanta, Fırıncı ve Çaycı esnafına ihanet değil mi? Torul Belediye Başkanına bu ilçenin halkı oy vermedi mi? Biz ilçe esnafı olarak doğru olarak basına açıkladık. Umarız sayın başkanda basına bu davranışının geçerli bir sebep olarak açıklamalarında bulunur. Bu kararı biz değil kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dediler.

Gümüşhane Haber Gazetesi olarak  Torul Belediye Başkanımız Sayın Nidai Köroğlu ilçe Esnafının açıklamaları için  kamu oyuna basın açıklaması yapmasını bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi